Διανομή των self test από τα σχολεία – Πώς θα χορηγούνται. Αναλυτικές οδηγίες.

Διανομή των self test από τα σχολεία – Πώς θα χορηγούνται. Αναλυτικές οδηγίες.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 22.9.2021 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Διανομή των self test από τα σχολεία – Πώς θα χορηγούνται. Αναλυτικές οδηγίες: - τα έξτρα self test και rapid test, σε περίπτωση κρούσματος θα τα προμηθεύονται από τα ίδια στα σχολεία - τα παιδιά θα προμηθεύονται τα δύο δωρεάν self test από τα φαρμακεία και το Υπουργείο Παιδείας έχει στείλει πάνω από 7.000.000 rapid και self test στα σχολεία και στους διευθυντές. - σε περίπτωση κρούσματος σε τάξη, το παιδί κάνει τεστ και αν βγει αρνητικό πηγαίνει στο σχολείο και δεν κάθεται σπίτι. - όποτε μένει το παιδί με κορονοϊό στο σπίτι οι γονείς δικαιούνται άδεια ειδικού σκοπού. - οι διευθυντές των σχολείων έχουν το δικαίωμα να δίνουν βεβαιώσεις για δωρεάν rapid test σε δημόσιες δομές σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους μαθητές λόγω κρούσματος στην σχολική μονάδα. Τι κάνουν οι επαφές «Κοντινές Θέσεις» (ΚΘ ή «Σταυρός»). Οι επαφές «Κοντινές Θέσεις» (ΚΘ ή «Σταυρός») που δεν έχουν εμβολ…
διαβαστε περισσοτερα

Α.ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ-ΛΙΟΛΙΩ έφυγες νωρίς

Σήμερα πολλοί μιλούν για την ΛΙΟΛΙΩ . Το αξίζεις, το κέρδισες και θα σε συντροφεύει για πάντα. Το έργο σου, η προσφορά σου στο αντικαρκινικό κίνημα παραμένει ανεκτίμητη.Τόλμησες και έσπασες τα δεσμά  του φόβου.Χάρισες ελπίδα και αισιοδοξία σε πολλούς πάσχοντες.Έδωσες δύναμη στο κίνημα κατά του καρκίνου του μαστού.Κινητοποίησες φορείς και πολίτες στο ‘’ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ’’.Συνεργαστήκαμε σε όλα τα μεγάλα γεγονότα  που άνοιξαν νέους ορίζοντες στο αντικαρκινικό κίνημα  με συνέπεια και  αξιοπρέπεια και δεν το ξεχνούμε.Θερμά συλλυπητήρια  στον Γιώργο και τα παιδιά σου.    
διαβαστε περισσοτερα

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, για την απώλεια της Λιολιώς Κολυπέρα

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια της Λιολιώς Κολυπέρα . Στο μήνυμά του, αναφέρει:
«Με συγκίνηση και μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο με κεφάλαιο "Α", που μετέτρεψε τον προσωπικό του αγώνα σε έμπνευση για χιλιάδες άλλους και σε ισχυρό μήνυμα υγείας και ζωής.Η Λιολιώ Κολυπέρα νικήθηκε από τον κορωνοϊό όμως ήταν μια γυναίκα που πέτυχε ένα άλμα πολύ μεγαλύτερο από την ανθρώπινη φθορά. Αυτό το άλμα, το Άλμα Ζωής, θα είναι κοντά μας και μέσα από αυτό, η Λιολιώ θα συνεχίσει να ζει στις καρδιές όλων μας».
διαβαστε περισσοτερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – WEBINAR ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ & COVID-19». ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ημερομηνία 22.9.2021ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ & COVID-19». Ο Δήμος Ξηρόμερου αντιλαμβανόμενος τις επιδράσεις της πανδημίας στην ψυχική και κοινωνική υγεία του πληθυσμού, πραγματοποίησε σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, διαδικτυακή ενημέρωση – webinar με θέμα: «Ψυχική ανθεκτικότητα & COVID-19». Όπως ανέφερε η Αμ.Σύμβουλος Υγείας κ. Μαρία Σακουφάκη, η πανδημία πέρα από τις εμφανής επιπτώσεις που δημιούργησε στην ζωή μας (νοσηρότητα, θάνατο) επέφερε ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις, οι οποίες παραμένουν αθέατες και θα πρέπει να αναδειχτούν. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων, που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοτών και την ψυχική ενδυνάμωση τους, τόσο στο θέμα της διαχείρισης των επιπτώσεων του κορωνοιού, όσο κα…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................