Χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Χυσοβιτσάνων " Τα Κόροντα " Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στην οικογενειακή ταβέρνα 《 Ο Καπετάνιος 》

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων νερού

5753_1_29041030_0011000_1.PDF427 kB5753_1_29041031_0011000_1.PDF427 kB5753_1_29041032_0011000_1.PDF427 kB5753_1_29041033_0011000_1.PDF427 kB
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη Θύμησες -Δενδροφύτευση 1982 (φωτο)

Υπέροχο φωτογραφικό υλικό μας έστειλε η συγχωριανή μας  Κων/να (Ντίνα) Τασούλη .Δεντροφύτευση του (πρώτου) Συλλόγου Μπαμπινιωτών εν Αθήνας''ο ΑΙ ΓΙΩΡΓΗΣ''στην Μπαμπίνη το 1982.


Ευχαριστούμε την Κων/να(Ντίνα) Τασούλη για τις υπέροχες αναμνήσεις 
διαβαστε περισσοτερα

Τρία δημοτικά σχολεία του Δήμου Αγρινίου διακρίθηκαν στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Ρομποτικής και προκρίθηκαν στον Πανελλήνιο

Το εισιτήριο για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 της WRO Hellas κατέκτησαν τρία Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αγρινίου που συμμετείχαν στον Προκριματικό Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας.
Ο διαγωνισμός διεξήχθη το περασμένο Σάββατο ,16/2/2019, στην Πάτρα, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, στην ανοικτή κατηγορία με θέμα «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά».
Σε σύνολο δεκαεννέα συμμετοχών από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 

το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου κατέκτησε την 1η θέσημε την ομάδα roboteens

Το Δημοτικό Σχολείο Γαβαλούς κατέκτησε την 2η Θέση με την ομάδα μαθητών «Το νησί του Αιόλου»

ο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου κατέκτησε την 3η θέση με την ομάδα μαθητών «17th Robo-Kids» με το project AIOLOS «Όπου φυσάει ο άνεμος πάμε…»Δ/ντρια η συγχωριανή μας Κωνσταντίνα Τασούλη.

Περισσότεραεδώ
διαβαστε περισσοτερα

Φλωρόπουλος Κ. Ιωάννης Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Φυτειών Δήμου Ξηρομέρου .Ενημέρωση για τις αιτήσεις εγκατάστασης μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στη περιοχή Φυτειών Ξηρομέρου

Ενημέρωση για τις αιτήσεις εγκατάστασης μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστάστη περιοχή Φυτειών  Ξηρομέρου
Η Τοπική Κοινότητα Φυτειών, κλήθηκε στο τέλος Ιουλίου 2017, να εκφέρει γνώμη για την αδειοδότηση ή μη από την Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, για την εγκατάσταση στη περιοχή μας μονάδων ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά.
διαβαστε περισσοτερα

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις "ΟΙΚΟθέατρο 2019"

Με επιτυχία συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 9η χρονιά  η Περιβαλλοντική οργάνωση "Πράσινο+Μπλε".
  Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκαν με επιτυχία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις:
του 2ου  ΔΣ Ναυπάκτου τμήμα γ1' και γ2’, με τα έργα «Ψαρόσουπα»  του Λεμπέση Γεωργίου με θέμα την υπερθέρμανση του πλανήτη και  «Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες» από τις Πολύχρωμες κηλίδες, Παιδική helmepa αντίστοιχα, με θέμα προστασία της θάλασσας και των ακτών.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 18:00θα υλοποιηθούν οι επόμενες δύο θεατρικές παραστάσεις:
«Λαχανοφρουτοθεραπεία» του Γιάννη Τζήκα  από το 6ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – τάξη Γ1’  και
«Το Παραμύθι χωρίς όνομα»  Η πρώτη μου Πηνελόπη Δέλτα, διασκευή της Τζέμη Τασάκου από το 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – τάξη Δ1’

η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό...
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ 18.02.2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί σε Έκτακτο-Κατεπείγον Διοικητικό Συμβούλιο την ΔεκάτηΟγδόη (18η)του Μηνός Φεβρουαρίουτου έτους 2019 ημέρα Δευτέρακαι ώρα 13:30στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού) για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα.
διαβαστε περισσοτερα

Για 3 συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ Περιστερίου στο κατάμεστο θέατρο «Ξυλοτεχνία»

Για 3 συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ Περιστερίου στο κατάμεστο θέατρο «Ξυλοτεχνία» παρουσία μελών, συνεργατών, φίλων και φυσικά σύσσωμη την αθλητική οικογένεια του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε επίδειξη από τους μαθητές του συλλόγου και ακολούθησε η βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν το 2018.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου κ. Τάσος Θεοδωράκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ κ. Τάσος Καλλιάφας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κατερίνα Τσερούλα, κ. Ηλίας Κυρίτσης, κ. Δέσποινα Καριώτου, κ. Λευτέρης ΑδαμάκηςΕπίσης από το ΔΣ/ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιριωτών κ. Αντώνης Πουλής και κ. Σοφία Κορρέ καθώς επίσης οι σύλλογοι γονέων του 16ου , 14ου και 6ουΔημοτικών Σχολείων Περιστερίου, Τέλος η Διευθύντρια του 16ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου κ. Βανέσσα Τσιλογιάννη και η δασκάλα πολλών παιδιών μας κ. Ρέσσου.
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας.
Να σημειώσουμε στον ΑΛΚΙΜΑΧΟ Περ…
διαβαστε περισσοτερα

Περισσότερες φωτογραφίες από την κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) με το φακό του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΝΗ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................