ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ . Στο εκκλησάκι του Αγίου Νικοδήμου Αγιορείτου στον Κουβαρά Φυτειών

ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ Στο εκκλησάκι του Αγίου Νικοδήμου Αγιορείτου στον Κουβαρά Φυτειών Το Σάββατο 13 Ιουλίου το απόγευμα και ώρα 7:30 μμ θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος .. .στις 10 μμ , το βράδυ, θα ακολουθήσει ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία .
διαβαστε περισσοτερα

Το πανηγύρι στον Καρβασαρά ξεσηκώνει | Ζωντανεύοντας την παράδοση των Αγράφων

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Ημερήσιο θρησκευτικό πανηγύρι στον Καρβασαρά Αγράφων Την Κυριακή 7 Ιουλίου, ο οικισμός Καρβασαράς Αγράφων στην Ευρυτανία πλημμύρισε από πιστούς και επισκέπτες για το θρησκευτικό πανηγύρι. Οι κάτοικοι του χωριού, μαζί με φίλους και συγγενείς από τα γύρω χωριά, συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό για να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία.
διαβαστε περισσοτερα

Διοικητικό πρόστιμο για αλιεύματα χωρίς παραστατικά

Διοικητικό πρόστιμο για αλιεύματα χωρίς παραστατικά
Στην επιβολή διοικητικού προστίμου για παράβαση στον τομέα του εμπορίου προχώρησε η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, σε άτομο για παράνομη διακίνηση αλιευμάτων. Ειδικότερα, επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 3.000 ευρώ σε ιδιώτη,  καθώς σε έλεγχο που διενεργήθηκε από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου Μεσολογγίου, με την συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σε αποθήκη που είχε νοικιάσει στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, βρέθηκαν109 κιλά  αλιεύματα (σαργοί-τσιπούρες-λαβράκια-λούτσοι-σφυρίδες κλπ) χωρίς να συνοδεύονται από τα παραστατικά που προβλέπονται από τις οικίες διατάξειςτου Υπουργείου Οικονομικών.Οι έλεγχοι για την τήρηση κανόνων διακίνησης και εμπορίας προϊόντων, όπως και ρύθμισης της αγοράς συνεχίζονται σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Εκτεταμένοι έλεγχοι για παράνομες συνδέσεις ύδρευσης από την υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea

Ημερομηνία 9-7-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν από την υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου εκτεταμένοι έλεγχοι για παράνομες συνδέσεις ύδρευσης. Οι έλεγχοι ξεκίνησαν από το δίκτυο της Παλιόβαρκας και θα συνεχιστούν σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου. Σε όλες τις περιπτώσεις θα υπάρξει εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΥ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................