Μίλτος Ζαμπάρας: Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των Aγροτών

Μίλτος Ζαμπάρας: Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των AγροτώνΤα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος με την αδιαφορία της κυβέρνησης οδηγεί τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας σε κινητοποιήσεις. Είμαστε σταθερά στο πλευρό τους και θα αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματά τους.Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και ο Νέος Αγροτικός Σύλλογος Νεοχωρίου διεκδικούν:
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Παραδοσιακή Μακαρονόπιτα στη Στόφα, από την Κυρά Κούλα | Greek Food(video)

Στο πανέμορφο ορεινό χωριό Κρυονέρια Αιτωλοακαρνανίας, η κυρά Κούλα μας υποδέχθηκε με ένα θερμό χαμόγελο και ανοιχτές αγκάλες στο σπιτικό της, προσφέροντας μας μια αξέχαστη εμπειρία. Η αύρα του παρελθόντος ενέπνεε τον χώρο, ενώ η κυρά Κούλα άρχισε να μαγειρεύει μια παραδοσιακή μακαρονόπιτα, χρησιμοποιώντας τα ντόπια υλικά που είχαν στη διάθεσή τους παλιότερα.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.

Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 15/1/2024 Αριθ. πρωτ.: 585 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε Τακτική δια ζώσης Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 19 Ιανουαρίου 2024, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 06:00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023 (Α΄91) του ΥΠ.ΕΣ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Δημήτρης Στρατούλης-Τα νέα κυβερνητικά μέτρα για την ακρίβεια είναι νέα κοροϊδία για το λαό

Δημήτρης ΣτρατούληςΓραμματέας ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΠ. Υπουργός και Βουλευτής
Τα νέα κυβερνητικά μέτρα για την ακρίβεια είναι νέα κοροϊδία για το λαό Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός για την ακρίβεια είναι νέα κοροϊδία για το λαό. Εντάσσονται στα ίδια πλαίσια με αυτά που είχε πάρει τα δύο προηγούμενα χρόνια (επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, καλάθι της νοικοκυράς, διάφορά e-pass κλπ), τα οποία δεν αντιμετώπισαν την ακρίβεια. Οι αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης  έχουν ξεπεράσει συνολικά το 40% και σε ορισμένα είδη (ελαιόλαδο) έχουν φτάσει το 140%. Η Ελλάδα  παραμένει μία από τις ακριβότερες χώρες της Ευρώπης με τους χαμηλότερους μισθούς και τα μεγαλύτερα τα κέρδη των εμπορικών αλυσίδων τροφίμων, τα οποία αυξήθηκαν πάνω από το 100%, ροκανίζοντας ακόμα περισσότερο τα λαϊκά εισοδήματα.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ''

διαβαστε περισσοτερα

Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας: Εκλογή εκπροσώπων στη Γ.Σ. της ΕΝΠΕ και μελών της Επιτροπής Περιβάλλοντος

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 εξελέγησαν  οι εκπρόσωποι του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, ενώ συγκροτήθηκε και η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωροταξίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας που αρχικά πραγματοποιήθηκε για την εκλογή των εκπροσώπων στην ΕΝΠΕ, εκλέχτηκαν οι εξής σύμβουλοι:
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής – Πρόεδρος ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής ορίστηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος   σήμερα  Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, συγκάλεσε για πρώτη φορά σε συνεδρίαση την  Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ. Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων (Βίντεο)

Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων  στην όμορφη χθεσινή  εκδήλωση της ΠΑΝ.ΣΥ - Παρουσιάστηκαν  Ελληνικοί χοροί από τις χορευτικές ομάδες:Συλλόγου Στρανωμιτών ΝαυπακτίαςΣυλλόγου Χαλκιοπουλιτών Βάλτου – Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ).
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................