ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.Ο Ηλίας και τα Γίδια του | Από το Ξημέρωμα ως το Σούρουπο με τα ζώα-Βίντεο

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΗ Ερήμωση της Υπαίθρου: Η Αγωνία ενός Κτηνοτρόφου Στο χωριό Σαρδίνια, αγκαλιάσμενο από την ομορφιά της φύσης, ζει ο κύριος Ηλίας, ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην κτηνοτροφία. Από μικρό παιδί, τα γίδια αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Αφοσιωμένος στο κοπάδι του, μοιράστηκε μαζί μας τις ιστορίες και τις εμπειρίες του, φέρνοντας στο φως τις χαρές και τις δυσκολίες αυτού του μοναδικού επαγγέλματος.
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Τρίτη 28 Μάϊου η παρουσίαση του βιβλίου "Πόλεις και χωριά του Δήμου Ξηρομέρου" Β΄έκδοση του συγγραφέα Αλέξανδρου Σάββα

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Εξάμηνο μνημόσυνο του Νικολάου Τζακώστα -Σάββατο 01 Ιουνίου 2024

Με τη συμπλήρωση 6μηνωναπό το θάνατο του συγχωριανού μας Νικολάου Τζακώστα θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέησητο Σάββατο  01 Ιουνίου  2024Στον Ιερό Ναό Αγίου ΝικολάουΜπαμπίνης Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Το ετήσιο συνέδριο του Γερμανικού ταξιδιωτικού οργανισμού BEST REISEN στη Δυτική Ελλάδα

Το ετήσιο συνέδριο του Γερμανικού ταξιδιωτικού οργανισμού BEST REISEN στη Δυτική ΕλλάδαΚατόπιν πρόσκλησης της διοίκησης του Γερμανικού ταξιδιωτικού οργανισμού BEST REISEN ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο Grecotel Riviera Olympia Resort όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας για τον καλύτερο συντονισμό και επιτυχή διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου του εν λόγω ταξιδιωτικού οργανισμού. Στη διάρκεια της συζήτησης εξετάστηκαν τρόποι αξιοποίησης του ιδιαίτερα σημαντικού αυτού τουριστικού συνεδρίου το οποίο θα προβάλει την περιοχή στην γερμανική αγορά, η οποία αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές τουριστικές αγορές για τη Δυτική Ελλάδα
διαβαστε περισσοτερα

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ: Υλοποιείται η Δέσμευση Σταϊκούρα σε Παπαθανάση για Ένταξη των Αντιπλημμυρικών Έργων και Έργων Ύδρευσης των περιοχών Αμβρακίας – Αμφιλοχίας και Βάλτου.

Υλοποιείται η Δέσμευση Σταϊκούρα σε Παπαθανάση για Ένταξη των Αντιπλημμυρικών Έργων και Έργων Ύδρευσης των περιοχών Αμβρακίας – Αμφιλοχίας και Βάλτου.
διαβαστε περισσοτερα

Η συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου στους μαθητές της Γ’ και Δ’ Τάξης του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Η συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου στους μαθητές της Γ’ και Δ’ Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.Οι μαθητές της Γ’ και Δ’ Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, παίρνουν συνέντευξη και «ανακρίνουν» τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη κατά την επίσκεψη τους στη Μπαμπίνη,(ΕΔΩ)στα πλαίσια εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων που εκπονούν στο σχολείο.ΒΙΝΤΕΟ
διαβαστε περισσοτερα

Φωτιά σήμερα στην Δ.Ε. Αλυζίας, σε κάθετο δρόμο που οδηγεί στην Παλιόβαρκα στο ύψος του χειμάρρου του Βάρνακα.

Ημερομηνία 27.5.2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Φωτιά ξέσπασε σήμερα περί τις 3:40 μ.μ. σε κάθετο δρόμο που οδηγεί στην Παλιόβαρκα στο ύψος του χειμάρρου του Βάρνακα.Παρόν άμεσα στην φωτιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας και ο Δήμος Ξηρομέρου με την πολιτική του προστασία και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Βασίλη Πολύζο και Στέλιο Σιδερά, καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μύτικα κ. Δημήτρης Φάρρος.
διαβαστε περισσοτερα

33ο Αντάμωμα Βαλτινών .Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................