Ανακοίνωση του Συλλόγου φίλων της βελανιδιάς και περιβάλλοντος η ''Αμαδρυάδα''

Χρόνια πολλά σε όλους όσους αγαπούν τον τόπο τους και το περιβάλλον τους. 

Από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου φίλων της βελανιδιάς και περιβάλλοντος η Αμαδρυάδα, ανακοινώθηκε ότι προγραμματίζει τις ακόλουθες μαζώξεις,στον 4ο όροφο του Μεγάρου Τρικούπη (Στοά Τρικούπη), Πατησίων 5, Ομόνοια -Αθήνα:


διαβαστε περισσοτερα

Eυχές από τον πρόεδρο του Συλλόγου Αστακιωτών Αθήνας Χρήστο Μπόνη (Ενημέρωση σκέψεις & δράσεις του Συλλόγου)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ(και στους μόνιμους κατοίκους αλλά και στους διαμένοντας κατά το πλείστον στην Αθήνα)
Αφορμή για αυτή  την μικρή παρέμβαση μου είναι η μεγάλη έκπληξη αλλά και ικανοποίηση που αισθάνθηκα τις λίγες ημέρες που βρέθηκα στον Αστακό. Η θετική ανταπόκριση εκατοντάδων φίλων και γνωστών για την επαναλειτουργία του Συλλόγου ήταν κάτι που δεν περίμενα αλλά και δεν το φανταζόμουν.  Τα κολακευτικά σχόλια που άκουσα ήταν κάτι ανεπανάληπτο. Είχα μια προαίσθηση ότι ΚΑΠΟΙΟΙ (ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ) θα περιορίζονταν μόνο στα τυπικά ευχολόγια αλλά η πραγματικότητα με διέψευσε. Δεν πίστευα ότι σε κάθε βήμα μου η σε κάθε παρέα που βρισκόμουν το κύριο αντικείμενο θα ήταν η (επανα)λειτουργία  του Συλλόγου πολύ δε περισσότερο που ορισμένοι μου ζητούσαν να τους ενημερώσω τι σκοπεύουμε να κάνουμε.........
διαβαστε περισσοτερα

Βλοχός-Η Ακρόπολη των Θεστιέων(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Άλλο ένα καταπληκτικό βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση .Αρχαίο κάστρο που υπήρξε η ακρόπολη της αρχαίας Θεστίας που χρησιμοποιήθηκε και κατά την ελληνιστική και βυζαντινή περίοδο παραμένοντας σε χρήση μέχρι την οθωμανική κατάκτηση. Τοπικά, η ακρόπολη είναι γνωστή ως «Γλας», ονομασία που χρησιμοποιείται και σε άλλες ακροπόλεις ανά την Ελλάδα, κυρίως Μυκηναϊκές. Ιστορία

διαβαστε περισσοτερα

Γιορτάζει σήμερα Παρασκευή η Ιερά Μονή της Αγίας Ελεούσας

Γιορτάζει σήμερα Παρασκευή η Ιερά Μονή της Αγίας Ελεούσας στο φαράγγι της Κλεισούρας στην Αιτωλοακαρνανία. Το γραφικό εκκλησάκι που προκαλεί δέος σε όλους τους περαστικούς λόγω της τοποθεσίας του και της ιστορίας του, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των πιστών Χριστιανών πάνω του!

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................