Συνεχίζονται οι δωρεάν Αλλεργιολογικοί Έλεγχοι στις ΠΕ Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας

Με στόχο την έγκαιρη διάγνωση, ώστε  με την κατάλληλη αντιμετώπιση να μειωθούν οι αρνητικές συνέπειες των  αλλεργικών παθήσεων και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ασθενών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη των εταιρειών Virtus Pharma  και Alfamedica A.E-HAL, συνεχίζει τους δωρεάν αλλεργιολογικούς ελέγχους  στις Π.Ε Αχαΐας και Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας σε ενήλικες και παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε αλλεργιολογικό έλεγχο. Ειδικότερα:
διαβαστε περισσοτερα

Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου. Γιορτή τσίπουρου, τη Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, ώρα 13.00', στο Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας, Πριάμου 166, Ίλιον.

Η ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΙΛΙΟΥ ένας από τους δραστήριους Συλλόγους των εν Αθήνας Ηπειρωτών  με την διοργάνωση των αξιόλογων εκδηλώσεων συμβάλει στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου τους και στην ανάδειξη των εγχώριων προιόντων. 
Με το   εξαιρετικό χορευτικό τμήμα και τους δύο σπουδαίους διδασκάλους Έφη Ρούπα-Βασίλη Τσούνη αναβιώνουν με  δρώμενα τα ήθη και έθιμα του τόπου τους ,διατηρώντας την πολιτιστική τους κληρονομιά.

VIDEO: Από την περυσινή εκδήλωση.........video Μπαμπίνη ΙΝ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................