3η θέση και χάλκινο μετάλλιο ο συμπατριώτης μας Ξηρομερίτης (Φυτείες)ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ" Γεώργιος Βολαρης "

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αθλητής του AC VIRONAS. στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ" Γεώργιος Βολαρης "που πραγματοποιήθηκε στο  στο ΣΕΦ. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
διαβαστε περισσοτερα

Μελομακάρονα από την Καρδιά της Ευρυτανίας | Ένα Γαστρονομικό Ταξίδι στη Φουρνά(ΒΊΝΤΕΟ)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Η Γεύση του Χειμώνα στην Κορυφή της Ευρυτανίας: Χριστουγεννιάτικα Μελομακάρονα με Σφραγίδα Τοπικής Παράδοσης
διαβαστε περισσοτερα

Φ. Ζαΐμης: Η καινοτομία και η περιφερειακή διακυβέρνηση αποτελούν βασικό παράγοντα της ανάπτυξης.

Φ. Ζαΐμης: Η καινοτομία και η περιφερειακή διακυβέρνηση αποτελούν βασικό παράγοντα της ανάπτυξης.Η καινοτομία και η περιφερειακή διακυβέρνησηαποτελούν βασικό παράγοντα της ανάπτυξης. Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα της συνεδρίας «Καινοτομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που έγινε στο πλαίσιο  στο πλαίσιο της 8ης Έκθεσης Patras IQ την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
διαβαστε περισσοτερα

Ολοκλήρωση δράσεων Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ

Ολοκλήρωση  δράσεων Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση των δράσεων: «Κατοικώ με Υγεία», «Themis Prosvasis» και «Αγγίζοντας τα Αστέρια», που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης των  Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από τις Κοινωνικές Συμπράξεις Π.Ε. Αχαΐας, Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και Π.Ε. Ηλείας. Αναλυτικότερα ολοκληρώθηκαν οι παρακάτω δράσεις:
διαβαστε περισσοτερα

Επιτυχία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Χρηματοδότηση νέων έργων 1,8 εκ. ευρώ στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg Euro-MED

Επιτυχία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Χρηματοδότηση νέων έργων 1,8 εκ. ευρώ στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg Euro-MED
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση του InterregEuro-MED «Programme Connecting the Dots», που διοργανώθηκε πρόσφατα (21,22/11) στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, όπου ενώνει ενδιαφερόμενους φορείς από όλη την περιοχή της Μεσογείου για να συζητήσουν και να διαμορφώσουν το μέλλον της διακυβέρνησης στην περιοχή.Οι συνεργασίες που αναπτύχθηκαν τα προηγούμενα δύο έτη οδήγησαν σε επιτυχή αποτελέσματα καθώς εγκρίθηκαν τέσσερα έργα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε δύο  εκ των οποίων ως επικεφαλής των εταιρικών σχημάτων. 
διαβαστε περισσοτερα

Ομόφωνα αντίθετη σε κάθε σενάριο εκτροπής του Αχελώου η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ομόφωνα αντίθετη σε κάθε σενάριο εκτροπής του Αχελώου η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Την ομόφωνη αντίθεσή της σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκτροπής του Αχελώου εξέφρασε στην τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποδεχόμενη την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Λάμπρου Δημητρογιάννη.
διαβαστε περισσοτερα

Λαϊκό γλέντι-συνεστίαση, με ζωντανή μουσική, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αμφιλοχίας του ΚΚΕ

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΛαϊκό γλέντι-συνεστίαση, με ζωντανή μουσική, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αμφιλοχίας του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, την Κυριακή 3 Δεκέμβρη, στις 13:00, στην ψαροταβέρνα «Αμβρακία». Θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
διαβαστε περισσοτερα

«Όνειρο Χειμωνιάτικης Νύχτας» στο Φεστιβάλ για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο πλαίσιο του Virtual Lab

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Όνειρο Χειμωνιάτικης Νύχτας»  στο Φεστιβάλ για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο πλαίσιο του Virtual LabΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ένα γιορτινό και ξεχωριστό φεστιβάλ με τίτλο «Όνειρο Χειμωνιάτικης Νύχτας»,που υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης Συνοδευτικών Μέτρων «Virtual Lab» και απευθύνεται σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ και των τριών Κοινωνικών Συμπράξεων Κ.Σ. (Π.Ε. Αχαΐας, Π.Ε. Αιτ/νίας και Π.Ε. Ηλείας).  Η δράση θα φιλοξενηθεί  την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, στο θέατρο Γραμμές Τέχνης, (Μαιζώνος 271, Πάτρα) στις 6:00 το απόγευμα και αποτελεί μια διαδραστική χαρούμενη εκδήλωση, στο πνεύμα των Χριστουγέννων .
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

https://www.dimosxiromerou.grΑστακός, 29.11.2023Αριθ. πρωτ: 953 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση την τετάρτη (4η) του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 παρ.5 του Ν. 3852/2010 όπως συμπληρώθηκε από την παρ 2 του άρθρου 1 του Ν. 4257/2014, του άρθρου 11 του Ν.5043/2023, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη Αποφάσεων στο κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................