ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΤΕΥΧΟΣ 50

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ''Χαλκιοπουλιτών Επικοινωνία''αρ.φύλλου 50 που εκδίδεται  με την φροντίδα του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών''Ο Άγιος Ανδρέας ο Ερημίτης'' 
Διαβάστε

διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Παράταση προθεσμίας ρύθμισης οφειλών έως 31 Δεκεμβρίου 2019.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Παράταση προθεσμίας ρύθμισης οφειλών έως 31 Δεκεμβρίου 2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ. Ο Δήμος Ξηρομέρου στα πλαίσια του ΦΕΚ. 145Α/30-9-2019 παρ. 4, ανακοινώνει τη παράταση της ρύθμιση οφειλών (οι οποίες θα βεβαιωθούν μέχρι και 29.11.2019) σύμφωνα με το Ν. 4611/2019 άρθρο 110 (ΦΕΚ 73/17-5-2019 τεύχος Α'). Στον ανωτέρω Νόμο ορίζεται ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση, η 30η Δεκεμβρίου 2019. Συγκεκριμένα:
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Β.Αλεξανδρή με τίτλο: ''Η ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ''Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΠΑΝ.ΣΥ) ΚΑΙ Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΙ.Π.ΟΕ)
Σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Β.Αλεξανδρή με τίτλο: ''Η ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ''
Έκδοση των Συλλόγων ''Γαβαλιωτών Αθήνας και Π.Ε.Σ.Α.Γ''
Την Τετάρτη  16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης στη Στοά του Βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου (Αρσάκειο Μέγαρο) Αθήνα.

Εισηγητές :
κ.Μιλτιάδης Ζαμπάρας: Διδάκτωρ Πολυτεχνικής Σχολής  Πανεπιστημίου Πατρών -Υποδιοικητής Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ,Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.
κ.Διονύσιος Μπερερής:Πρ.Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε-Συγγραφέας
κ.Χαράλαμπος Χαραλαμπόπουλος : Επίτημος Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ν και της Ε.ΝΑ.Μ-Συγγραφέας 
κ.Ευάνθης Χατζηβασιλείου: Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών .
και ο κ Δημήτρης Αλεξανδρής Αντιπρόεδρος ΠΑΝ.ΣΥ -Συγγραφέας του βιβλίου.
Την συζήτηση θα συντο…
διαβαστε περισσοτερα
Περίληψη διακήρυξης για το έργο: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού».

Περίληψη διακήρυξης για το έργο: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού».

ΕΡΓΟ:«Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού, ανάδειξη ιστορικού κέντρου και αισθητική παρέμβαση, ενοποίηση και ανάδειξη των σημαντικών σημείων της πόλης με την κεντρική πλατεία (Α' Φάση)».
διαβαστε περισσοτερα

Ερωτήματα απλών πολιτών επί των ΔΣ των νομικών προσώπων του Δήμου Ξηρομέρου

Εύλογα είναι τα ερωτήματα που σας δημιουργούνται μετά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και την ανάρτηση των σχετικών πρακτικών της Δημοτικής Αρχής στο Διαύγεια για τον ορισμό των μελών στα Νομικά Πρόσωπα και εμείς οφείλουμε να τα θέσουμε δημόσια προς διερεύνηση της αλήθειας και για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών. Δεχόμαστε ερωτήσεις σχετικά με την νομιμότητα ορισμού των μελών τους και τη σύστασή τους.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank