ΑΣΤΑΚΟΣ.Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.(φωτο)

Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία  των κατοίκων του Ξηρομέρου-στον προτεινόμενο σχεδιασμό της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, που περιλαμβάνει την μεγάλη αύξηση των μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας στο σύμπλεγμα των Εχινάδων Νήσων και ειδικά στο παράκτιο μέτωπο, που συνοδεύεται από επίσης μεγάλη αύξηση της παραγωγικότητας, παράλληλα με την δέσμευση χιλιάδων στρεμμάτων για μελλοντικές συνεχόμενες αυξήσεις σε θάλασσα και στεριά.Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται   μετά από απόφαση της επιτροπής αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας






διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση: « Η Παπαδάτου στην Επανάσταση του 1821» Τρίτη 17 Αυγούστου 2021. ΩΡΑ 20 : 00

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2021Τρίτη 17 Αυγούστου 2021. ΩΡΑ 20 : 00 Εκδήλωση: « Η Παπαδάτου στην Επανάσταση του 1821»  Ομιλητής: Νικόλαος Θεοδ. Μήτσης, Συγγραφέας-Ερευνητής-ιστορικός με θέμα: «Η μάχη της Παπαδάτου και Ρίβιου»  Ανάγνωση βιογραφικών Παπαδαταίων Αγωνιστών από μαθητές. (Συνδιοργάνωση με ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου και της Επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821)

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ -(Φωτογραφίες - Βίντεο) Από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ’21

Ευχαριστούμε το χορευτικό συγκρότημα Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση μας, όπως επίσης και την Επιτροπή Εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ’21 για την στήριξη τους.








διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................