Επίσκεψη Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, στους Δήμους Ξηρομέρου, Ακτίου – Βόνιτσας και Αμφιλοχίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 Δελτίο Τύπου Επίσκεψη Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, στους Δήμους Ξηρομέρου, Ακτίου – Βόνιτσας και Αμφιλοχίας Τους Δήμους Ξηρομέρου, Ακτίου - Βόνιτσας και Αμφιλοχίας, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με τις Δημοτικές Αρχές της Δυτικής Ελλάδας. Ο κ. Φαρμάκης συναντήθηκε διαδοχικά με τους Δημάρχους, Γιάννη Τριανταφυλλάκη (Ξηρομέρου), Γιώργο Αποστολάκη (Ακτίου – Βόνιτσας) και Γιώργο Κατσούλα (Αμφιλοχίας), με τους οποίους συζήτησε για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις συγκεκριμένες περιοχές και κυρίως, την επιτάχυνση και προώθηση των έργων και δράσεων που εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2020.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για συνεδρίαση συντονιστικού τοπικού οργάνου πολιτικής προστασίας.

Αστακός, 06.11.2019 Αριθ. πρωτ: 9521 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Προς: Τα μέλη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) (ως Πίνακα Αποδεκτών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την δωδεκάτη (12η) του μηνός Νοεμβρίου, του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), για λήψη αποφάσεως στο κάτωθι θέμα: Σχέδιο Δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΪΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου δελτίου (α.α 12/2019) προβλέπει ότι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες εκδηλώνονται στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο αναμένεται να συνεχιστούν.¨ Πιο συγκεκριμένα:

διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Επιστημονική εσπερίδα με θέμα «Γονείς ΑμεΑ και Φροντιστές – Κάποιος πρέπει να μιλήσει»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Αιτωλοακαρνανίας «Απόστολος Λουκάς» πρόκειται να οργανώσουν από κοινού ενημερωτική επιστημονική εσπερίδαμε τίτλο: «Γονείς ΑμεΑ και Φροντιστές –Κάποιος πρέπει να μιλήσει» και Έκθεση Φωτογραφίας ΑμεΑ με τίτλο: «Σύναξις». Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου.
διαβαστε περισσοτερα

Αιμοδοσία του Συλλόγου Γυναικών Αστακού-Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Α Ν Α Κ Ο Ι ΝΩ Σ Η
Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού διοργανώνει αιμοδοσία στο Κ.Υ. Αστακού την Δευτέρα 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 από 4.30μ.μ. έως 8.00 μ.μ.
Παρακαλούμε για την προσέλευση και νέων αιμοδοτών.
Το Δ.Σ.



διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΖΑΚΩΣΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε συνάντηση στον ΤΖΑΚΩΣΤΑ(Καφέ-Μεζεδοπωλείο-Ψητοπώλειο), την  Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019και ώρα 7:30μ.μ.


Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................