Ευχαριστήρια επιστολή του Βασίλη Μουρκούση

Η νέα γενιά στην ηγετική ομάδα του Δήμου Ξηρομέρου
Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο του νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Κυριάκο και στους δύο νέους αντιδημάρχους κ.κ. Παναγιώτη Γκόλια και Τσάρκο Βασίλη. Είναι τρία νέα παιδιά και ελπίζω ότι θα δώσουν νέα πνοή και δημιουργία στην ηγετική ομάδα του Δήμου Ξηρομέρου. Με τη λήξη της θητείας μου ως αντιδημάρχου θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου:

διαβαστε περισσοτερα

Το γλέντησαν με την ψυχή τους οι Αγραμπελιώτες στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου

Το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αγραμπελιωτων  στη  Ταβέρνα «Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ» Λ. Πετρουπόλεως 93 & Π. Ιγνατίου, Πετρούπολη, Αθήνα.


Δείτε εδώ

διαβαστε περισσοτερα

Δήμος Ξηρομέρου:Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 09/03/2017 θα διανεμηθούν προϊόντα (φασόλια, εβαπορέ γάλα, μακαρόνια, ζάχαρη, τυρί φέτα) από το Δήμο Ξηρομέρου στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ (Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους). Οι ωφελούμενοι δημότες θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του αριθμού αίτησης τους.
διαβαστε περισσοτερα

Ιόνια Οδός: Το τελικό κατοστάρι για τη λειτουργία του Αυτοκινητόδρομου

Αυξάνεται η αγωνία καθώς μένουν μόλις λίγες εβδομάδες μέχρι τη λειτουργική ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου, η αλματώδης πρόοδος κατασκευής του έργου είναι εμφανής σε όλο του το μήκος, ενώ ήδη δύο νέα μεγάλα αυτοτελή τμήματα, η παράκαμψη Αμφιλοχίας και το τμήμα Καμπή – Πέρδικα, έχουν δοθεί σε κυκλοφορία μαζί με τα ήδη σε λειτουργία τμήματα της Παράκαμψης Αγρινίου και Άρτας-Φιλιππιάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Nzuri Asubuhi, Ο Παναγιώτης στο Κιλιμάντζαρο

Μαραθώνιος στο Κιλιμάντζαρο ( Τανζανία ) .
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ TAEKWONDO ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Η ΜΑΡΙΑ ΛΕΚΑΤΣΑ

Μία ακόμα διάκριση για τη Μαρία Λεκατσά που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα tae kwon do I.T.F. και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Λίβερπουλ.
Η πρωταθλήτρια που κατάγεται από την Κανδήλα και αγωνίζεται με τα χρώματα του Πρωτέα Ιωαννίνων πήρε την πρώτη θέση στην Κατηγορία των +67 κιλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και πλέον κοιτάζει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ από τις 24 μέχρι τις 30 Απριλίου. Η 20χρονη Λεκατσά έχει παραστάσεις και σημαντικές διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα και έχει στόχο τη διάκριση και στο ερχόμενο Πανευρωπαϊκό.
ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ
διαβαστε περισσοτερα

Η γιορτή της ΕΠΣΝΑ 2017

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας έγινε η ετήσια γιορτή της ΕΠΣΝΑ. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο. , των Αρχών του Νομού, διαιτητές, παράγοντες, αθλητές και προπονητές από όλα τα σωματεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Αναλυτικά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας βράβευσαν:
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση βελανιδιάς στα καμμένα του Δήμου ψυχικού, από τον Δήμο Ψυχικού και το 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου,2017, Πραγματοποιήθηκε μία ακόμη δενδροφύτευση βελανιδιάς στα καμμένα του Δήμου ψυχικού, από τον Δήμο Ψυχικού και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Δράση περιβαλλοντική που επαναλαμβάνεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια από πολλούς Δήμους και σχολεία της Αττικής, στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν την βιοποικιλότητα και τον ταλαιπωρημένο ιστό της πόλης. με δένδρα που δεν καίγονται κι αποτελούν την καλύτερη λύση για το μικρο κλίμα και τον ευπρεπισμό της πόλης Τριάντα χιλιάδες σπόροι βελανιδιάς έχουν δενδροφυτευθεί στην Αττική με το ιερό δένδρο του Δία τα τέσσερα τελευταία χρόνια. και με συστηματική προσπάθεια που αγκαλιάζεται από Δήμους, τοπική Αυτοδιοίκηση, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια. Εκπαίδευση Έχει βρει θερμή ανταπόκριση σε πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς φορείς, της Αττικής όπως οι σύλλογοι «Δασαμάρι»,οι Έλληνες κυνηγοί, «οι Δρυάδες»«η αυλήτων σπόρων» «Το Πελίτι Αθήνας»Δήμος Ψυχικού, Δήμος Γαλατσίου, Δήμος Πεντέλης, Δήμος Κηφισιάς. Διαδημοτικοί σύλλογοι για την ανάπ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................