Φιλικός αγώνας, παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ.ΝΟΥ.- ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστώνΑ.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥΚΩΝ/ΝΟΥ-με την ομάδα του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥΘα διεξαχθεί τη Τετάρτη  02 Ιανουαρίου   2019  Ωρα 19.30 στο γήπεδο Α.Ε.Κ Αγίου  Κων/νου
Σας περιμένουμε 
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλή χρονιά από το Σύλλογο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ Αγ.Κων/νου Αγρινίου

διαβαστε περισσοτερα

Με τους ήχους της φυσαρμόνικας και τη εξαίσια φωνή της Δάφνης Πανουργία,πραγματοποιήθηκε η ποιητική εκδήλωση του Γιάννη Γερογιάννη (φωτο -βιντεο)

Στις 12/12/18.Παρουσιάστηκε στο ''Αιτιον'' (εδώ), έναν εξαιρετικό εικαστικόχώρο''ο πολιτης του κόσμου'' μια ξεχωριστή ποιητικήΣυλλογή του Γιάννη Γερογιάννη, που έβαλε βαθιά τη σφραγίδα της στον ελληνικό πολιτισμό.


ΒΙΝΤΕΟ


ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .Ποίηση ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΟΓΙΆΝΝΗ Ερμηνεύει η Δάφνη Πανουργιά με τη συνοδεία του Σπυρίδωνα Κούλη..Το τελευταίο τραγούδι είναι σε σύνθεση του Γιάννη Μήτση. Το πρώτο παραδοσιακό τραγούδι

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για το 2019 από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών νομού Αιτωλ/νίας ''Άνθιμος ο αρχιδιάκονος'' με έδρα την πόλη του Αγρινίου.

Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2018, μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για την πατρίδα μας και υποδεχόμαστε το 2019.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών νομού Αιτωλοακαρνανίας '' Άνθιμος ο αρχιδιάκονος'', σας εύχεται να έχετε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, αισιοδοξία, ελπίδα, οικογενειακή γαλήνη και πνευματική κατά Χριστόν προκοπή!!!
διαβαστε περισσοτερα

Με νίκη 3-1 επί του Απόλλωνα Δοκιμίου έκλεισε για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος Α΄ Αιτωλοακαρνανίας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ 3 – 1

Με νίκη 3-1 επί του Απόλλωνα Δοκιμίου έκλεισε για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος Α΄ Αιτωλοακαρνανίας και η ομάδα βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια από την 8ηθέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών για τη νέα χρονιά

διαβαστε περισσοτερα

Eυχές προς τους φίλους Μπαμπινιώτες από το CAFE MALT(Γιώργος Τσαγκαράκης)

διαβαστε περισσοτερα

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.Το Ελληνικό Δωδεκαήμερο.Του Χρήστου Τούμπουρου*

Λαογραφικά Σημειώματα
« Χ’στού-Λαμπρή» τρώγαμε κρέας! Τον άλλο καρό, «άστα να πάνε». Υπήρχε και η εξαίρεση. Κανένας κόκοτος ή «ο πατσιάς απ’ το δαμάλ’» όταν το πουλάγαμε στον χασάπη. Άσε που νηστεία είχαμε ολόκληρο σαρανταήμερο Χριστούγεννα, Πάσχα και Δεκαπενταύγουστο. Τις υπόλοιπες ημέρες; «Πατάκες και φουσκοκοίλια». Γι’ αυτό, λοιπόν, το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, πέρα από το θρησκευτικό περιεχόμενο έπαιρνε και την όποια μπορεί να φανταστεί κάποιος «μορφή γαστρονομικής κατάνυξης και χαρακτηριστικής υπερβολής».«Τον αγλέουρα έφαγες, θα σούρ’ ταμπλάς. Σταμάτα». Οι μεγάλοι με τίποτε δεν σταματούσαν και μέρος της συζήτησης ήταν τα μελλοντικά τους σχέδια για ένα άλλο… Πασχαλιάτικο τραπέζι. 
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάσθηκε την Παρασκευή 28/12/2018 στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Σπύρος Αχείμαστος» στην Πάλαιρο, το βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή «Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα».

Η παρουσίαση διοργανώθηκε από τον Εικαστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαίρου «ΧΡΩΜΑΤΑ» υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας & Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................