ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ-Συγχαίρουμε και στηρίζουμε την εκπαιδευτικό κα Παρασκευή Καλαϊτζίδου

2/2/2023ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγχαίρουμε και στηρίζουμε την εκπαιδευτικό κα Παρασκευή Καλαϊτζίδου, για την θαρραλέα στάση της, που δεν συμμορφώθηκε προς τα υποδείξεις της λεγόμενης τετάρτης εξουσίας και συγκεκριμένα του ΑΧΕΛΩΟΣ TV, που αντί να είναι δίπλα στο πολίτη και να ελέγχει την εξουσία, μάλλον έχει αναλάβει άλλους ρόλους.Έχει την αμέριστη στήριξη μας, όπως και κάθε πολίτης ή εργαζόμενος που πιθανόν να δέχεται εκφοβισμό και θα είμαστε δίπλα τους.Όταν η εξουσία τρίζει και τα συμφέροντα απειλούνται, ο αυταρχισμός περισσεύει.Ζητάμε το ελάχιστο, την εξαίρεση των ακτών μας από την ίδρυση ΠΟΑΥ. Την ανάσα μας δεν την αφήνουμε σε κανέναν, γιατί χωρίς αυτή δεν υπάρχει ζωή.Μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε.Όλοι αύριο στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία στην πλατεία του Αστακού στις 11:00 π.μ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Τετάρτη 8 Φλεβάρη-Παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟι οργανώσεις Αγρινίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, διοργανώνουν την Τετάρτη 8 Φλεβάρη, στις 6:30μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (Πρώην Τράπεζα Ελλάδας) σύσκεψη-συζήτηση μπροστά στις εκλογικές μάχες του 2023 με θέμα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού!».Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Μαχαιριωτών -Διάθεση λεωφορείου για τον ετήσιο χορό του Συλλόγου στην Αθήνα

διαβαστε περισσοτερα
Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου και των εργαζομένων του, στην πορεία διαμαρτυρίας για την Π.Ο.Α.Υ.

Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου και των εργαζομένων του, στην πορεία διαμαρτυρίας για την Π.Ο.Α.Υ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 2.2.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ∆ήμος Ξηρομέρου και οι εργαζόμενοι του και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, συμμετέχουν στην πορεία διαμαρτυρίας για την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, που θα πραγματοποιηθεί στον Αστακό την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. με 01:00 μ.μ., με συμβολικό κλείσιμο και των των τριών δημοτικών καταστημάτων κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Έναρξη διανομών ΤΕΒΑ στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας – Μ. Σαλμά: «Υποστηρίζουμε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες»

Εν όψει της έναρξης των προγραμματισμένων διανομών τροφίμων στους δικαιούχους του  Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά σε δήλωσή της αναφέρει:
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με στελέχη της Επιτροπής Παρακολούθησης των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Προγράμματος για την Έξυπνη Εξειδίκευση και την υλοποίηση Προγραμμάτων της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης, Nicola De Michelis και στελέχη της Επιτροπής Παρακολούθησης των Περιφερειακών Προγραμμάτων 2014-2020 και 2021-2027 είχε σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - Γράφει ο Κομπλίτσης Απόστολος Ακαρνάνας

Εσείς εγώ και κάτι απ’ τα παλιά. Είναι εποχή για πίττες και χρυσά φλουριά !!!!.... Βιβλιοπαρουσιάσεις – τραπεζώματα – φωτογραφήσεις. Μπροστά απ’ το φακό έχοντας αγωνία πώς θα τα βγάλουν πέρα με τόσες απαιτήσεις !! Έρχονται βλέπεις εκλογές και έχουν να δώσουν λόγο. Δίπλα από τον αρχηγό σαν άβουλοι προσκυνητές. Ποιος ξέρει ; Ίσως να αποκτήσουνε κάποιες κοινωνικές περγαμηνές !!!! Πολίτες ενεργοί.  Μας τα…… βομβαρδίζουν χρόνια. Θα διορθώσουνε τάζουνε λάθη που γίνανε παλιά και… τα περίεργα τα παντελόνια !!!!
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Αστακου-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε συνάντηση μελών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε συνάντηση στο «VAGABO» (Σπύρος Σπυρόπουλος)το Σάββατο 4 Φεβρουααρίου 2023 και ώρα 8:00 το βραδάκι
Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας!                              Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ Γράφει-Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Τα όσα πρωτοφανή και καινοτόμα αλλά απολύτως προσβλητικά και απαξιωτικά  για την επαγγελματική  και κατ επέκταση προσωπική και οικογενειακή  μου αξιοπρέπεια διημείφθησαν και ειπώθηκαν κατά την τηλεδιάσκεψη της περασμένης Τρίτης  των ‘’μελών’’ της Επιτροπής Αγώνα ΠΟΑΥ με ενόχλησαν  αφάνταστα και μου προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση και απογοήτευση, ή για να πω τα πράγματα όπως τα νιώθω, αηδία και αποτροπιασμό.
διαβαστε περισσοτερα

Φωτιά σε κάδο σκουπιδιών στον Αστακό. Προσοχή τι πετάμε μέσα στους κάδους.

Ημερομηνία 1.2.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε κάδο απορριμμάτων στον Αστακό, η οποία με άμεση παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου έσβησε άμεσα.Εφιστούμε προσοχή σε όλους τους πολίτες, τι πετάνε μέσα στους κάδους τώρα που τα τζάκια και οι σόμπες είναι αναμμένες για το Χειμώνα.Ζητάμε από τους πολίτες την συνεργασία τους, για να μην έχουμε δυσάρεστα απρόοπτα.ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................