Παρουσιάστηκε σήμερα το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη με τίτλο ''8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα''

Παρουσιάστηκε σήμερα το βιβλίο τουΔημήτρη Στρατούλη με τίτλο 8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα με αφορμή την περίοδο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το Δημοψήφισμα που προκηρύχθηκεΤο βιβλίο το παρουσίασαν Νίκος Χουντής--Σοφία Σακοράφα-Λεωνίδας Βατικιώτης-Δημήτρης ΣαραφιανόςΣυντόνισε ο ΔημοσιογράφοςΠέτρος ΠαπαδημητρίουΦΩΤΟ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Κοινότητας Μπαμπίνης -Τσιμεντόστρωση τοπικής οδού στον οικισμό Ρίβιο(φωτο)

ΠΗΓΗ: facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Κοινότητας Μπαμπίνης (Δ.Ε.Αστακού)-Τσιμεντόστρωση τοπικής οδού στον οικισμό Ρίβιο (Κοινότητα Παπαδάτου -Δ.Ε.Φυτειών)
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. ΚΕΔΗΞ. Παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού.'ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΔΑΠΟΥΠΟΛΗ - Ανοσοήρωες εναντίον Μικροβλαβερούληδων''

διαβαστε περισσοτερα

Χρυσά μετάλλια για της Ξηρομερίτισσες αθλήτριες ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών

Στις 26 & 27 Νοεμβρίου η ομάδα του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥΑ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών κατακτώντας την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη από 151 συλλόγους. Χρυσά Μετάλλια και για της Ξηρομερίτισσες (Μαχαιράς)αθλήτριες Αρετή & Δήμητρα Πουλή Θερμά συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές, βοηθούς και συνοδούς.
ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/AlkimachosKarate
διαβαστε περισσοτερα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ η έκδοση του παιδικού παραμυθιού.'ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΔΑΠΟΥΠΟΛΗ - Ανοσοήρωες εναντίον Μικροβλαβερούληδων''

Ημερομηνία 30-11-2022ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι η έκδοση του παιδικού παραμυθιού ''ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΔΑΠΟΥΠΟΛΗ - Ανοσοήρωες εναντίον Μικροβλαβερούληδων'', υπό την αιγίδα και με τη στήριξη του Δήμου Ξηρομέρου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κυκλοφορεί στο αναγνωστικό κοινό και εισπράττει τις θετικότατες κριτικές.Μία ακόμη θετική κριτική για το βιβλίο, περιέχεται σε πολύ γνωστό θεματικό site για τα βιβλία και είναι γραμμένη από τον κ. Κώστα Τραχανά.Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου τιμήθηκε για το συγκεκριμένο παραμύθι, με το βραβείο Κοινωνικής προσφοράς για την συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης, για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια που διοργάνωσε το ΕΔΔΥΠΠΥ, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια, που πραγματοποιήθηκε από τον Ιανουάριο έως το Σεπτέμβριο του 2022.
Ακολουθεί η θετική κριτική του κ. Κώστα Τραχανά:
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ. Εορτασμός Πολιούχου Αγίου Νικολάου.

Πηγή. Facebook. ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ ΓΙΆΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΆΚΗ 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................