Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ: Αναδιανομές Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ.) στους ωφελούμενους του Εταίρου Δήμου Ξηρομέρου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

5 Φεβρουαρίου 2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ: Αναδιανομές Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ.) στους ωφελούμενους του Εταίρου Δήμου Ξηρομέρου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με φορείς, η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και οι εταίροι της θα προχωρήσουν στη διανομή:Νωπών Τροφίμων (Βόειο Κρέας, Χοιρινό Κρέας, Φέτα, Γραβιέρα, Τυρί Ημίσκληρο, Ακτινίδια, Μήλα, Αχλάδια) καιΕιδών Παντοπωλείου (Ελαιόλαδο, Ρύζι, Αλεύρι, Κριθαράκι, Μακαρόνια, Φακές, Φασόλια, Αλάτι, Κομπόστα, Ρεβύθια, Κονσέρβα τόνος),  στους δικαιούχους-ωφελούμενους.
6/02/2023, ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΚΛΕΙΣΤΟ Δ.Α.Κ. (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) ΑΣΤΑΚΟΥ-ΞΗΡΟΜΕΡΟ (9:00-14:00).
διαβαστε περισσοτερα

Ο Σύλλογος Απανταχού Παλαιριωτών η “Κεχροπούλα’’ σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτας, την Κυριακή 05 Μαρτίου 2023 και ώρα 13:30 το μεσημέρι στην αίθουσα δεξιώσεων Σάλα Παράδεισος

.
Είσοδος: 25€, για παιδιά έως 12 ετών η είσοδος είναι 15€. Θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκορεμπέτικη - νησιώτικη - παραδοσιακή ορχήστρα!!! Τιμή μας και μεγάλη χαρά αφού η παρουσία σας θα ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου μας!!! Τηλέφωνα επικοινωνίας: Τσακάλη Γεωργία(Πρόεδρος) 6945515121 Βρακατσέλη Αριστέα(Αντιπρόεδρος) 6944864648 Λίτου Σταυρούλα(Γεν. Γραμματέας) 6982155375 Πάσχος Θοδωρής(Ταμίας) 6931581463 Αμαργιανού Ευθαλία(Κοσμήτορας) 6946143904 Λιάτσος Χρήστος(Μέλος) 6973241669 Τσιδήμας Δημήτριος(Μέλος) 6944267509 Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας (καλώντας στα τηλέφωνα, στέλνοντας email:kexropoula@gmail.com ή μήνυμα-inbox, στο προφίλ-σελίδα του συλλόγου) μέχρι 19/02/2023 ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε κατά προσέγγιση τα άτομα στο μαγαζί που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Σας ευχαριστούμε, με εκτίμηση το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Αναβάλλεται ο χορός του συλλόγου Αμφιλοχίωτων στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας

διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου.Άνοιξε το Τριώδιο

Η περίοδος του Τριωδίου, είναι μία Εκκλησιαστική περίοδος δέκα εβδομάδων, που ξεκινά από την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου και φτάνει μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο. Μέσα στην περίοδο αυτή περιλαμβάνεται και η Μεγάλη Τεσσαρακοστή καθώς και η Μεγάλη Εβδομάδα. Την πρώτη εβδομάδα γίνεται «κατάλυση στα πάντα», δηλαδή τρώγεται ελεύθερα κάθε φαγητό ακόμα και την Τετάρτη και Παρασκευή. Για το λόγο αυτό ονομάζεται «ελεύθερη» ή «απόλυτη».
Την δεύτερη εβδομάδα του Τριωδίου γίνεται «κατάλυση στα πάντα» όλες τις ημέρες, εκτός της Τετάρτης και Παρασκευής. Την Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας, στην Ελλάδα υπάρχει το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, κατά την οποία καταναλώνονται κρεατικά, δεδομένου ότι μετά από τρεις ημέρες αρχίζει ουσιαστικά η νηστεία. Η τρίτη εβδομάδα του Τριωδίου, είναι αυτή της Τυροφάγου ή Τυρινής, οπότε όλες τις ημέρες γίνεται κατάλυση σε όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, του αυγού, των ψαριών και φυσικά του ελαιολάδου, απαγορεύεται όμως η κρεοφαγία.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................