ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΟΥ 2023

Σας περιμένουμε και φέτος για μια ξεχωριστή βραδιά, με πίτες, κρασί και πολύ διασκέδαση με την λαϊκή ορχήστρα "Μινόρε Παράπονο"
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα Τετάρτη 16 Αυγούστου στην Βόνιτσα η παρουσίαση βιβλίου της Παρασκευή Λύτρα Παπαθανασίου Ωρίων ο γιος του Ποσειδώνα με μύθους θρύλους και δοξασίες της Παλαίρου και της Πλαγιάς

ΤοΚέντροΚοινωνικήςΜέριμναςκΑνάπτυξηςτουΔήμουΑκτίουΒόνιτσαςκαιηΠαρασκευή Λύτρα Παπαθανασίου σας καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της  με τίτλο Ωρίων ο γιος του Ποσειδώνα με μύθους θρύλους και δοξασίες της Παλαίρου και της Πλαγιάς, σήμερα  Τετάρτη 16 Αυγούστου και ώρα 21:00 στην Πλατεία Δημαρχείου στην παραλία της Βόνιτσας .
Συντονιστής παρουσίασης βιβλίου :
διαβαστε περισσοτερα

Δηλώσεις συμμετοχής στον 5ο Αλύζιο δρόμο Βάρνακας - Μύτικας.

Δηλώσεις συμμετοχής στον 5ο Αλύζιο δρόμο Βάρνακας -  Μύτικας.
Αστακός, 16.8.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Αλύζιο αγώνα δρόμου Βάρνακας - Μύτικας, που θα διεξαχθεί ημέρα Παρασκευή στις 18 Αυγούστου 2023, μπορούν να μπουν και να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα:
https://forms.gle/dLFNpaUJCG4iRxov6
ή εναλλακτικά να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα: · 6945141658 6972407583
Στο χώρο της εκκίνησης στο Βάρνακα, ενήλικοι και ανήλικοι (κηδεμόνες), θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη. 
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Τσακαλογιάννη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο ΔΕ Αστακού).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Τσακαλογιάννη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο ΔΕ Αστακού).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βασίλη καλωσήρθες στην παράταξη Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας .Καλή επιτυχία.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ο Γιάννης Καψάλης και ο Μάκης Τσίκος Ξεσήκωσαν το Αγρίνιο(Βίντεο)

Το βράδυ της 14ης Αυγούστου 2023, η γέφυρα του Αχελώου στο Αγρίνιο έγινε η καρδιά του πανηγυριού που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των κατοίκων και των επισκεπτών για πολύ καιρό. Η νύχτα αυτή συνδύασε τη μαγεία της μουσικής και του χορού, καθώς το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί από το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές έζησε μια αξέχαστη εμπειρία.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Δέσποινα Ρηγάλου Από το Καραΐσκάκη Ξηρομέρου

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Δέσποινα Ρηγάλου Από το Καραΐσκάκη Ξηρομέρου . Η Δέσποινα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καραισκάκη Ξηρομέρου, έχει σπουδάσει ιστορικό Αρχαιολογικό Πανεπιστήμιο.
Η Δέσποινα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................