ΒΙΝΤΕΟ.2ος αγώνας δρόμου ''ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ"

διαβαστε περισσοτερα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στη Δυτική Ελλάδα και για τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, μεγάλο τμήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα βρίσκεται στην κατηγορία 4 (πολύ υψηλή) σε σχέση με τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ

διαβαστε περισσοτερα

Σε απόλυτη ετοιμότητα ο μηχανισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση κινδύνων πυρκαγιάς

Σε απόλυτη ετοιμότητα έχει τεθεί ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς οι εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες μέρες, δημιουργούν κινδύνους για την εκδήλωση πυρκαγιών.
διαβαστε περισσοτερα

Παραδοσιακοί χοροί στο Αρχοντοχώρι την Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 09:30 μ.μ.

Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου «Η Ζάβιτσα».
Δευτέρα 12 Αυγούστου: Παρουσίαση παραδοσιακών χορών στην κεντρική πλατεία του Αρχοντοχωρίου στις 09:30 μ.μ
διαβαστε περισσοτερα

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τα θέματα του Δήμου Ξηρομέρου, του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στην εκπομπή @υτοδιοίκηση στο Βουλή TV.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 11.8.2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στη εκπομπή @υτοδιοίκηση στο κανάλι της Βουλής και στη δημοσιογράφο Κέλλυ Κοντογεώργη, μίλησε την Κυριακή 4 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης παρουσιάζοντας το όραμα, τη στρατηγική και το σχέδιο το δικό του και της ομάδας της παράταξης του, για την ανάπτυξη του Δήμου Ξηρομέρου. Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης αναφέρθηκε σε πολλά και σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ξηρομέρου και περιέγραψε τον οδικό χάρτη της επόμενης μέρας. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Γλέντι μέχρι το πρωί στη Ζάβιτσα (video).

Πηγή: Σελίδα Facebook Θεόδωρου (Λάκια) Καραγιάννη.
Κι αυτό η ΖΑΒΙΤΣΑ τόκανε Γλέντι μέχρι 7.30 πρωί
διαβαστε περισσοτερα

.Τρίτη 13 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ. η γιορτή της σαρδέλας στο λιμάνι του Μύτικα.

Σε Τρίτη 13 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ. η γιορτή της σαρδέλας στο λιμάνι του Μύτικα.
Την Τρίτη 13 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του λιμανιού του Μύτικα η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ. Θα προσφερθεί άφθονη ψητή σαρδέλα και θα ακολουθήσει διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα. Καλείστε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση! Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Α.Ε Αλυζίας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Υπό την αιγίδα της ΕΟΕ στις 11/08/2024, ημέρα Κυριακή, ο 5ος Λαϊκός Αγώνας Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς». Ο χάρτης των διαδρομών και η φόρμα συμμετοχή

Ημερομηνία 5-8-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου, η Κοινότητα Αστακού και ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 11/08/2024, τον 5ο Λαϊκό Αγώνα Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» στην πόλη του Αστακού. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).
διαβαστε περισσοτερα

Μια ξεχωριστή Έκθεση Ελληνικής Διακοσμητικής τέχνης στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου(φωτο)

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης" παρουσιάστηκε χθες Σάββατο 10 Αυγούστου και συνεχίζετε και σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστουαπό την συμπατριώτισσά μας εκπαιδευτικό κ. Μαρία Ν.Παπατρέχα  μια ξεχωριστή Έκθεση Ελληνικής Διακοσμητικής μέρος των υπό ανάπτυξη  συλλογών της στο Λαογραφικό Μουσείο Μπαμπίνης.
Μια επίσκεψη στο όμορφο μουσείο της Μπαμπίνης Ξηρομέρου, να σας ξεναγήσουμε με πολλή αγάπη στα εκθέματά του. Εκεί ανάμεσά τους βρίσκονται και  δημιουργίες! της συμπατριώτισσάς μας Μαρίας Παπατρέχα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................