Αρχοντοχώρι: Μοίρασε σαρακοστιανά εδέσματα ο Σύλλογος «Η Ζάβιτσα». Ευχαριστήριο.

Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου «Η Ζάβιτσα», ετοίμασε φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα (λαγάνες, χαλβάς, ταραμάς, ελιές) στις 11:00 το πρωί, στην παιδική χαρά του χωριού και μαζί με το κόσμο γιόρτασαν τα Κούλουμα.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Κούλουμα όπως παλιά ....στον Άγιο Γεώργιο πόρτας (φωτο)

Κούλουμα όπως παλιά για τους Μπαμπινιώτες. Σήμερα Καθαρά Δευτέρα παρέα Μπαμπινιωτών ανηφόρισαν στην Απάνω χώρα και στο ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου για να γιορτάσουν τα κούλουμα ( όπως  γινόταν παλαιότερα τότε με πολύ περισσότερο κόσμο) απολαμβάνοντας στη φύση τα σαρακοστιανά εδέσματα και λίγες ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς ,καθώς και προσκύνημα στον Άγιο Γεώργιο.ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Περιοδείες-συσκέψεις-ομιλίες υποψήφιων

Τομεακή Οργάνωση ΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Περιοδείες, συσκέψεις και ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, σε πόλης, χωριά και χώρους δουλειάς της Αιτωλοακαρνανίας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ; - επίκαιρο-αριστοφανικό-Του Άρη Μπιτσώρη

http://arisbitsoris.blogspot.com
Μετά από πολύ καιρόαντάμωσα τον Στέλιοκαι όπως πάντα αστείρευτοςμε χιούμορ και με γέλιο.Έντεκα χρόνια υπηρετείσε άγονη επαρχία¨και πώς τη βγάζεις, φίλε μου¨ρώτησα μ’ απορία.Με κοίταξε ασκαρδαμυκτίκι αμέσως, τάκα-τάκαμου απάντησε με την εξήςαμίμητη ατάκα:¨Θα ’πρεπε να ’ξερες αφούπερί πολλά τυρβάζειςγια να τη βγάζεις, αδερφέ,πρέπει και να τη βάζεις¨.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................