Πανελλήνιες 2018: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των πανελλήνιων στο results minedu

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας, results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οχταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιουνίου θα ανακοινωθούν σε όλα τα Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της χώρας οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων για τα ΑΕΙ, που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές. Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκινούν σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου από το κτήριο Συγγρού στην Κατοχή, οι Παράλληλες Εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών.

Παράλληλες Εκδηλώσεις και «Ερωτόκριτος» Ξεκινούν σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου από το κτήριο Συγγρού στην Κατοχή, οι Παράλληλες Εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών. Η ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός Μάρθα Φριντζήλα επιμελείται και παρουσιάζει τις εκδηλώσεις που συνοδεύουν το Φεστιβάλ, πραγματοποιώντας θεατρικά σεμινάρια αρχαίου δράματος.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................