Bαθυαβάλι: Η ομορφότερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας -εναέρια λήψη|Αerial drone.

Λίγα χιλιόμετρα από την Πάλαιρο περνώντας την Πογωνιά φθάνουμε στην ομορφότερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας. Το Βαθυαβάλι, βρίσκεται μετά τον Αϊ Γιάννη και το Βαρκό, και μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν αποκομμένο και ήταν γνωστό μόνον στους ιστιοπλόους, αφού είναι ένα ήρεμο απάγκιο για τα τουριστικά σκάφη.

διαβαστε περισσοτερα

Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη Δυτική Ελλάδα την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή) θα βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα και την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίαςόπως αποτυπώνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα Σάββατο στη Δυτική Ελλάδα είναι υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για αύριο, Κυριακή 30-08-2020, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου3) σε :Αττική & Στ. Ελλάδα, Εύβοια & Σκύρο, περιοχές Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, νησιών Ιονίου,Έβρο, νησιά Β. & Ν. Αιγαίου. Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας, οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν εργασίες και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένου τσιγάρου, καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, χρήση μηχανημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σπινθήρα, χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.ά.. Ιδιαίτερα συνιστάται η προσοχή…
διαβαστε περισσοτερα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης συγχαίρει τα παιδιά που πέτυχαν στα ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Το Δ/Σ του Συλλόγου μσς συγχαίρει τα παιδιά από το χωριό μας για την επιτυχία τους και την είσοδό τους στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία και με ευτυχή κατάληξη.
διαβαστε περισσοτερα

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Τ/Κ Μπαμπίνης Θεοδώρου Ζαρκαδούλα στους Μπαμπινιώτες που πέτυχαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Θέλω από καρδιάς να σας συγχαρώ όλες και όλους τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα  ΑΕΙ-ΤΕΙ.Σας εύχομαι πρωτίστως υγεία καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στη ζωή σας.
Στους μαθητές που δεν  πέτυχαν η εμπειρία να τους ενδυναμώσει στη ζωή τους ,ώστε πάντα να πετυχαίνουν τους στόχος τους.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ:Kοινή επιστολή για το σοβαρό θέμα του αποκλεισμού ωφελούμενων από τη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Δήμαρχοι Αιτωλοακαρνανίας συνυπογράφουν κοινή επιστολή για το σοβαρό θέμα του αποκλεισμού ωφελούμενων από τη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Ο αποκλεισμός αυτός θα επιφέρει σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές και εργασιακές επιπτώσεις, ιδιαίτερα στην περιφέρεια. Ακολούθως το πλήρες κείμενο της επιστολή
διαβαστε περισσοτερα

Της Μπαμπίνης τα παιδιά σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Της Μπαμπίνης τα παιδιά σε ΑΕΙ-ΤΕΙ Γιαλή Παναγιώτα του Δημητρίου Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών Κολώνια ΘωμαήτουΧαρίλαουΛογιστική - Χρηματοοικονομική Πανεπιστήμιο Αθηνών Στέρπη Δήμητρατου Θανάση (κόρη της Ειρήνης Βλαχάκης) Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΕΚΠΑ Αθηνών.
ΜπαρμπαρούσηΜαρία τ. Ευαγγέλου. Παιδαγωγική Ιωαννίνων.  Το Μπαμπίνη ΙΝ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................