O δικός μας (γαμπρός Ξηρομερίτης) Χριστόφορος Ευθυμίου, υποψήφιος για το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής στις εκλογές της 1ης Απριλίου 2019.

Ο Χριστόφορος Ηπειρώτης φωτορεπόρτερ και διαχειριστής του blog ROMIANEWS από τη Ρωμιά Φιλιππιάδος του Δήμου Ζηρού , ...αλλά και γαμπρός Ξηρομερίτης (Μπαμπίνη), συνεργάτης του ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ  θα είναι υποψήφιος  για το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής στις εκλογές της 1ης Απριλίου 2019.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία 
Ο ίδιος αναφέρει σχετικά για την υποψηφιότητα του  :
διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 παρουσίαση των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»στο Δήμο Ξηρομέρου

Εκδήλωση με θέμα την εκλογική αναμέτρηση στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ παντού και την παρουσίαση των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το Κόμμα στο Δήμο Ξηρομέρου, διοργανώνει η ΚΟΒ Αστακού του ΚΚΕ, την Κυριακή 31 Μάρτη στις 20:00 το βράδυ.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημαρχείου Αστακού. Θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση. 
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δημήτρης Κομπλίτσης υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με την Λαϊκή Συσπείρωση.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για Ειδική και Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου

Δυο διαδοχικές συνεδριάσεις (ειδική & τακτική) του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου  το Σάββατο 30 Μαρτίου & ώρα 11:00στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού).
διαβαστε περισσοτερα

Στην Βόνιτσα την Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στις 10 το πρωί, θα βρίσκεται στο εργοστάσιο της Nestle στο Μοναστηράκι Βόνιτσας όπου εμφιαλώνεται το νερό «Κορπή». Ο κ. Κατσιφάρας είναι προσκεκλημένος σ’ εκδήλωση που φιλοξενείται στο εργοστάσιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Αργότερα, στις 12.30 το μεσημέρι, με αφετηρία την Βόνιτσα
ο Περιφερειάρχης θα επισκεφτεί το έργο συντήρησης, αποκατάστασης και άρσης της επικινδυνότητας της 42 Ε.Ο «Αμφιλοχία-Βόνιτσα-Λευκάδα».
διαβαστε περισσοτερα

Τέσσερις (4) νέες υποψηφιότητες της Παράταξης «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο Πολίτης»

Ο Επικεφαλής της Παράταξης «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο Πολίτης»και Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, δίνει σήμερα 26/03/2019 στην Δημοσιότητα τέσσερις (4) νέες υποψηφιότητες  που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του συνδυασμού μας.
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΛΥΖΙΑΣ
Παβέλης Γεώργιος του Περικλή, Αγρότης
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ
Μίχας Λεωνίδας (Νίδας) του Χρήστου, Αγρότης Μανδύλης Βασίλειος του Γεωργίου, Αγρότης
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΥΤΕΙΩΝ
Τσιλίκη Διαμάντω του Σπύρου, Φοιτήτρια Ιστορίας – Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
διαβαστε περισσοτερα

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΌΣ ΧΩΡΟΣ " ΛΥΚΟΝΙΚΟΥ " Η" ΛΙΚΝΙΚ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ(video Διονύσης Πετρόπουλος)

Το Λυκόνικο, στ λυκνικ στην ντοπιολαλιά μας είναι ένα οροπέδιο στο βουνό αγριβουνι που βρίσκεται δυτικά του χωριού και ελαφρώς νότια.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................