ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Η Γιαγιά Ιφιγένεια: Μια Ιστορία Δύναμης και Επιμονής(Βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ "Παλιότερα ο κόσμος ήταν καλύτερος-Μια φωνή από το παρελθόν" Στο χωριό Ανοιξιάτικο Αιτωλοακαρνανίας, συναντήσαμε τη γιαγιά Ιφιγένεια, 92 ετών. Η γιαγιά μας μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Γεννήθηκε το 1931, σε μια εποχή που η Ελλάδα βρισκόταν σε οικονομική κρίση. Η φτώχεια ήταν διάχυτη και ο κόσμος ζούσε με ελάχιστα. Η γιαγιά θυμάται ότι φορούσε μπαλωμένα ρούχα και ότι στην ηλικία των 14 ετών φόρεσε για πρώτη φορά παπούτσια.
διαβαστε περισσοτερα

Το Ξηρόμερο στις Συμπληγάδες-Σενάρια για το μέλλον-Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.......Γράφει-Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Μέσα στην εβδομάδα, ή το αργότερο την επομένη και σε κάθε περίπτωση  στην πρώτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ανακοινωθούν οι ανεξαρτητοποιήσεις των κυρίων Πανταζή και Ζώγα από την Παράταξη ''ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'' με την σημαία της οποίας εξελέγησαν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
διαβαστε περισσοτερα

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου ο συγχωριανός μας Σπύρος Γεωργίου .Γρίνος

Για τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρίνιου  προτάθηκε ,και εξελέγη ο συγχωριανός μας Σπύρος Γεωργίου Γρίνος. Από τη δημοτική παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά», Κώστας Πιστιόλας.Η ανάρτηση στην προσωπική σελίδα facebook τουσυγχωριανού μας Σπύρου Γρίνου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................