Με μια βαλίτσα, Λίγο χώμα ελληνικό, Μες στα έρημα τα ξένα | Η Ιστορία Ζωής του Γιάννη(Βίντεο)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Στο Αγρίνιο, είχαμε την τιμή να συναντήσουμε τον κύριο Γιάννη Πεσλή, έναν άνθρωπο που μοιράστηκε μαζί μας την σπουδαία ιστορία της ζωής του. Ο κύριος Γιάννης αφηγήθηκε τα παιδικά του χρόνια, μιλώντας για τη φτώχεια που επικρατούσε τότε, αλλά και για την απόφαση που έλαβε ο πατέρας του, να μεταναστεύσει όλη η οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ψάχνοντας για μια καλύτερη ζωή.
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφορεί το νέο παιδικό βιβλίο της Σοφίας Γατσή ''Μαμά κάνε διάλειμμα''

Κυκλοφορεί το νέο παιδικό βιβλίο της Σοφίας Γατσή ''Μαμά κάνε διάλειμμα'' Από τον Εκδοτικό οίκο ΦυλάτοςΤο νέο βιβλίο "Μαμά, κάνε διάλειμμα" κυκλοφορεί!!  αφιερωμένο στις μανούλες  Περιέχονται σελίδες ζωγραφικής και δραστηριότητες για παιδιά. Ένα φανταστικό βιβλίο για τα παιδιά, ωδή στις μανουλες όλων μας.!!!
διαβαστε περισσοτερα

Υπέγραψε την παράδοση Drone στον Ερυθρό Σταυρό ο Αντιπεριφερειάρχης, Φωκίων Ζαΐμης

Υπέγραψε την παράδοση Drone στον Ερυθρό Σταυρό ο Αντιπεριφερειάρχης, Φωκίων ΖαΐμηςΣτην υπογραφή παράδοσης ενός ακόμη drone, για τις ανάγκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα, προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης.
διαβαστε περισσοτερα

Με υψηλή συμμετοχή ολοκληρώθηκε στην Πάτρα το υβριδικό τελικό συνέδριο του Διασυνοριακού Έργου «Creative@Hubs» Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υλοποίησε το τελικό Συνέδριο του έργου Creative@Hubs του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020» στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2023, στο Αμφιθέατρο του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών.
διαβαστε περισσοτερα

Virtual Lab» - Ένα πολυδιάστατο νέο διαδικτυακό περιβάλλον μάθησης για εφήβους και νέους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

«Virtual Lab» - Ένα πολυδιάστατο νέο διαδικτυακό περιβάλλον μάθησης για εφήβους και νέους ωφελούμενους ΤΕΒΑΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με απώτερο σκοπό και γνώμονα την συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των ωφελούμενων ΤΕΒΑ, σχεδίασε ένα πολυδιάστατο, νέο διαδικτυακό περιβάλλον μάθησης για εφήβους και νέους ωφελούμενους ΤΕΒΑ 12-24 ετών ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση, την συνεργασία και την απόκτηση δεξιοτήτων.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΟΓΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................