Blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ανοικτή επιστολή προς τον φορέα διαχείρισης της Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.

https://mytikaspress.blogspot.com Προς: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Παπαστράτου & Σμύρνης 1, ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Τ.Κ.: 30100, ΕΛΛΑΔΑ URL: http://www.poay-echinadon.gr/index.php e-mail: info@poay-echinadon.gr Αγαπητά μέλη του Δ.Σ.
Σας έχει παραχωρηθεί με ενοικίαση, δημόσια θαλάσσια έκταση για τους κλωβούς σας.Οι χερσαίες εγκαταστάσεις της Π.Ο.Α.Υ, όπως και κάποιες υπάρχουσες, προβλέπεται να γίνουν ή είναι σε δημοτικές εκτάσεις, σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 4 του νόμου ΔΝΖ/1912 "για τη σύσταση Δήμων και Κοινοτήτων".Είστε ως εξαγωγικός κλάδος, δέκτες τεράστιας ευρωπαϊκής και εθνικής επιδότησης, χρήματα των πολιτών.Είστε ως εξαγωγικός κλάδος, δέκτες πακτωλού δανείων που έχουν καταστεί κόκκινα όπως διαβάζουμε στον οικονομικό τύπο των Αθηνών, χρήματα των πολιτών, με τις τράπεζες ουσιαστικά να είναι οι ιδιοκτήτες σας.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΣΤΑΚΟΥ

foto.Αρχείου 902gr
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΣΤΑΚΟΥ
Το παράρτημα συνταξιούχων Αστακού, του σωματείου συν/χων Αγρινίου, χαιρετίζει τους συναδέλφους συνταξιούχους που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Συλλαλητήριο στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή (24/01).
Οι Συνταξιούχοι όλης της χώρας μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ)  των συνταξιουχικών οργανώσεων.
διαβαστε περισσοτερα

Προσκεκλημένος στην 28η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή στο DUBAI ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Προσκεκλημένος στην 28η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή στο DUBAI ο Νεκτάριος Φαρμάκης
Στο Dubai, για την 28η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος προσκλήθηκε ως ομιλητής σε εκδήλωση με τίτλο «Outlook of the Greek Energy Sector towards 2030» («Προοπτικές του Ελληνικού Ενεργειακού Τομέα προς το 2030» που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE) σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5/12 και ώρα 13.30 στο Ελληνικό Περίπτερο
διαβαστε περισσοτερα
Συνεργασία Δήμου Ξηρομέρου με την Healthy Seas, για δράσεις καθαρισμού σημείων ρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, από υλικά που προέρχονται από εγκαταλελειμμένες ιχθυοκαλλιέργειες.

Συνεργασία Δήμου Ξηρομέρου με την Healthy Seas, για δράσεις καθαρισμού σημείων ρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, από υλικά που προέρχονται από εγκαταλελειμμένες ιχθυοκαλλιέργειες.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία, 3.12.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Χορήγηση Αιγίδας για δράσεις καθαρισμού σημείων ρύπανσης του θαλάσσιου
περιβάλλοντος, από υλικά που προέρχονται από εγκαταλελειμμένες ιχθυοκαλλιέργειες,
στην Healthy Seas.
Κατόπιν επίσημου αιτήματος της Healthy Seas, ο Δήμος Ξηρομέρου προχωρά σε συνεργασία μαζί της, με την χορήγηση της αιγίδας, για δράσεις καθαρισμού σημείων ρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, από υλικά που προέρχονται από εγκαταλελειμμένες ιχθυοκαλλιέργειες. Το πρόβλημα της επιβάρυνσης του βυθού και των ακτών του Δήμου Ξηρομέρου από τις ιχθυοκαλλιέργειες είναι υπαρκτό, το αντιλαμβάνονται και το γνωρίζουν όλοι και ο Δήμος μέσα από αυτή την συνεργασία, κάνει ένα βήμα για να αντιμετωπίσει το υπαρκτό πρόβλημα. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ HEALTHY SEAS.signed.pdf475 kB
διαβαστε περισσοτερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ Κλέφτικα τραγούδια και χορός για το βιβλίο του Γ. Γερογιάννη

ΠΗΓΗ: Ομοσπονδία Μουργκάνας- Επίσημη ΣελίδαΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣΚλέφτικα τραγούδια και χορός για το βιβλίο του Γ. Γερογιάννη Η μεγάλη αίθουσα της Ομοσπονδίας Μουργκάνας αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους επισκέπτες στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Γερογιάννη «ΤΟ ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Το βράδι της 1ης Δεκέμβρη 2023 η αίθουσα εκδηλώσεων ξεχείλισε και από το μεστό λόγο των ομιλητών και το πάθος των ερμηνευτών σε κλέφτικα και δημοτικά τραγούδια. Στο τέλος έσμιξαν όλοι μαζί σε παραδοσιακούς χορούς με το Χορευτικό Συγκρότημα της Ομοσπονδίας Μουργκάνας.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως- Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση που θα αγγίξει τις καρδιές μας. Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο:"Μαμά μου...θα με βοηθήσεις να περπατήσω;" της Αθηνάς Ευθυμίου

http://romiazirou.blogspot.com
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................