Αύριο , Τετάρτη 12 Ιουλίου,του Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου,θα λειτουργήσει ο ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού

ΑνακοίνωσηΑύριο , Τετάρτη 12 Ιουλίου,του Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου,θα λειτουργήσει ο ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού στις 7 το πρωί.Εκ μερους του πατρός Δαυίδ
διαβαστε περισσοτερα
Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα.

Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 11-7-2023 ΕΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
ΘΕΜΑ: «Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα».
Σχετ.: 1. Το ΠΔ 79/2023 «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α ́131) 2. Το έντυπο «Οδηγίες Προστασίας από τον Καύσωνα» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (https://civilprotection.gov.gr/sites/default/files/2023-03/ΚΑΥΣΩΝΑΣ_15_2_2023.pdf03/ΚΑΥΣΩΝΑΣ_15_2_2023.pdf)
διαβαστε περισσοτερα

Άμεση η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου και της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου σε φωτιά στη ‘’ΒΕΛΑΩΡΕΣ’’ Αστακού.

Ημερομηνία 11.7.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δεύτερη φωτιά μετά από μία ημέρα, στο ίδιο περίπου σημείο ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στη περιοχή ‘’ΒΕΛΑΩΡΕΣ’ Αστακού κοντά στο Πλατυγιάλι..
διαβαστε περισσοτερα

Θετική αντίδραση του ΥΠΑΑΤ στο αίτημα του Φ. Ζαΐμη για τον κλάδο των Αλιέων

Θετική υπήρξε η αντίδραση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνα Ζαΐμη, σχετικά με την ανάγκη αναθεώρησης διατάξεων που συνδέονται με την επαγγελματικότητα των αλιέων και ειδικότεραμε τους όρους και προϋποθέσεις \ ανανέωσης των επαγγελματικών αδειών αλιείας.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Το συγκρότημα “Passepartout Band” την Κυριακή, στη Βόνιτσα

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης ,ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης σε συνεργασία με τον Δήμαρχο  Ακτίου Βόνιτσας, Γεώργιο Αποστολάκη,  σας προσκαλούν στη   συναυλία  με το συγκρότημα «Passepartout Band» την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023  στην παραλία  της Βόνιτσας στη  θέση Ελιά  στις  21:30 μμ.
διαβαστε περισσοτερα

«Ταξίδι στην Αρχαιότητα» - Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία για ωφελούμενους ΤΕΒΑ Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




«Ταξίδι στην Αρχαιότητα» - Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία για ωφελούμενους ΤΕΒΑ Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2018-2019.
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκινούν και φέτος οι δωρεάν περιηγήσεις στη Λίμνη Κρεμαστών

Από την 1η Αυγούστου και μέχρι το τέλος καλοκαιριού ξεκινούν οι δωρεάν περιηγήσεις πολιτών στη Λίμνη Κρεμαστών, μέσω ναυλωμένων τουριστικών σκαφών. Η συγκεκριμένη δράση, που είχε ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία πέρυσι, θα υλοποιηθεί και φέτος με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και των Δήμων Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Καρπενησίου και Αγράφων.
διαβαστε περισσοτερα

Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας- Αντιστεκόμαστε, Διεκδικούμε, Συνεχίζουμε τον αγώνα για ζωή με αξιοπρέπεια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑντιστεκόμαστε, Διεκδικούμε,Συνεχίζουμε τον αγώνα για ζωή με αξιοπρέπεια!Η περιφερειακή παράταξη Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας σε μαζικότατη συνέλευσή της που πραγματοποιήθηκε, χθες Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023,  στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πάτρας, σε κλίμα αισιοδοξίας, όπου η παρουσία της νεολαία ήταν εντυπωσιακά πολυπληθής κι ενθουσιώδης,  σχεδίασε το εκλογικό της πλάνο για τις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτώβρη 2023.
διαβαστε περισσοτερα

Στο Μύτικα , Καλάμο, Μεγανήσι και Παλαίρο.Το Αuthentic Big Blue WEST - The Ionian Sea Edition .ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Αuthentic Big Blue είναι ένα διεθνές τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης (το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στην Ελλάδα) και ξεκίνησε από την ιδέα να αξιοποιηθεί  η επίδραση που είχε η εμβληματική ταινία «Le grand bleu» διοργανώνοντας το 2017,τον πρώτο αγώνα στην Αμοργό.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Κοινότητας Καραϊσκάκη Θανάση (Ζάρα) Μητσάνη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Καραϊσκάκη).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Θανάση καλή επιτυχία και καλή δύναμη .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................