ΑΓΡΙΝΙΟ. Τοπίο στην ομίχλη (φωτο Χρήστος Γερογιάννης)

Χθεσινές λήψεις στο Αγρίνιο .  Πέπλο ομίχλης  έχει καλύψει την πόλη του Αγρινίου  (φωτο Χ.Γ)

διαβαστε περισσοτερα
Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην ύδρευση Παπαδάτου από εργασίες ιδιώτη.

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην ύδρευση Παπαδάτου από εργασίες ιδιώτη.

Αστακός, 14.01.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΑΣΤΑΚΟΣ 300 06 ΤΗΛ.: 26463 60500.36 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στη Παπαδάτου Ξηρομέρου, η οποία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα. Εργασίες που εκτελούσε ιδιώτης, προκάλεσαν βλάβη στον κεντρικό αγωγό. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

/https://www.dimosxiromerou.gr
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΑΝΙΑΤΩΝ: Δρομολόγηση λεωφορείου για τον ετήσιο χορό του συλλόγου στην Αθήνα

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή πίτας του Συλλόγου των εν Αθήναις και Απαντάχου Στανιατών στο καλύτερο σχήμα της Αθήνας στο CABANA LIVE με τους Γιώργου Βελισσάρη, Τζένη Κατσίγιαννη, Γιάννη Κατσίγιαννη και όλο το επιτελείο τους.
Το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 15:00 μ.μ . Από Στάνου και από Αμφιλοχία προς Αθήνα. Και επιστροφή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 16:00 μ.μ .
Τιμή εισιτηρίου και πρόσκληση για το χορό 40 ευρώ για κρατήσεις θέσεων.
Βασιλική δράκου
Καραδήμας Χρήστος
Κατσικοκερης Αιμίλιος
697 98 20 235 / 6983 77 3904
Έως και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου..
διαβαστε περισσοτερα

Π. Δ. Ε. Με 4,4 εκατ ευρώ χρηματοδοτούνται οι εργασίες επέκτασης του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Παλαίρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 Δελτίο Τύπου Με 4,4 εκατ ευρώ χρηματοδοτούνται οι εργασίες επέκτασης του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Παλαίρου Την χρηματοδότηση εργασιών επέκτασης του ΧΥΤ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, καθώς υπέγραψε την απόφαση ένταξης του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» μέσω της σχετικής εκχώρησης στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για τον ΧΥΤ Παλαίρου που βρίσκεται στη θέση «Κακοπετριά» στο Δήμο  Ακτίου Βόνιτσας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (εξυπηρετεί τους Δήμους Ακτίου Βόνιτσας και Ξηρομέρου) και θα υποδεχθεί τα υπολείμματα από τη Μονάδα Προεπεξεργασίας, Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης (ΜοΠΑΚ) απορριμμάτων του Δήμου Λευκάδας, όπου σύμφωνα με τον εγκεκριμένο ΠΕΣΔΑ της Δυτικής Ελλάδας θα επεξεργάζονται και τα απορρίμματα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Το νέο έργο πο…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................