Εκπαιδευτική Ρομποτική και 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου!

Μαθητές του σχολείου μας κατασκευάζουν και προγραμματίζουν ρομπότ για τον εποικισμό στον Άρη!!!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας αλλά και στον εκπαιδευτικό του σχολείου μας τον κ. Ράπτη Δημήτριο που ήταν συνεχώς δίπλα τους, τους καθοδηγούσε και τους ενθάρρυνε.

διαβαστε περισσοτερα

Το εορταστικό διήμερο εκδηλώσεων μνήμης για την μάχη στο Ντολμά τελείωσε με απόλυτη επιτυχία

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος αναφέρει σχετικά:
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία ''Πίτα του Ηπειρώτη'':Φέτος οι Ηπειρώτες, καλωσόρισαν τους Ρουμελιώτες και τους Στερεοελλαδίτικων αποδημικούς Συλλόγους της Αττικής,

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας η«Πίτα του Ηπειρώτη» είναι το μεγαλύτερο Ηπειρώτικο αντάμωμα στην Ελλάδα, η κορυφαία συνάντηση Αποδήμων κάθε χρόνο στην Αθήνα.  Με τη συμμετοχή ογδόντα και πλέον χορευτικών ομίλων, με πάνω από 2.5ΟΟ χορευτές, πλήθους κομπανιών, χορωδίας και πολυφωνικού ομίλου, η εκδήλωση αποτέλεσε ένα πλουσιότατο γιορταστικό πολυθέαμα, μοναδικό στην εποχή μας.
Ξεχωριστή στιγμή κι αλλιώτικη νότα αποτελούν οι “Ηπειρώτικες Γέφυρες στην Ελλάδα και τον κόσμο”, που εδώ και 8 χρόνια ενσωματώθηκαν στην ¨Πίτα του Ηπειρώτη", αναδεικνύοντας τους ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς με άλλες περιφέρειες και αποδήμους.
Φέτος οι Ηπειρώτες, καλωσόρισαν τους Ρουμελιώτες και τους Στερεοελλαδίτικων αποδημικούς Συλλόγους της Αττικής, που με πάνω από τριακόσιους χορευτές  και με συντονιστή τον χοροδιδάσκαλο της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου Βασίλη Τσούνη,ξεσήκωσαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τους γεμάτους παλμό και ένταση Ρουμελιώτικους χορούς.
f…
διαβαστε περισσοτερα

Βοσκοί και πρόβατα σε ασπρόμαυρες ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΕΣ φωτογραφίες!

Ένα υπέροχο φωτογραφικό αφιέρωμα σε βοσκούς και σε εποχές που μοιάζουν πολύ μακρινές,αλλά τόσο αληθινές τόσο όμορφες,βοσκοί ανά την Ελλάδα μας όλες τις εποχές του χρόνου είχαν τα ζώα τους σαν τα παιδιά τους αυτά ήταν όλο το βιός τους η ζωή του η περιουσία τους,εποχές όμορφες νοσταλγικές που οι πολλοί από εμάς θυμόμαστε από τους πατεράδες και τους παπούδες μας! 
Δείτε όμορφες φωτογραφίες!…..

διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή της Ορθοδοξίας- 25 Φεβρουαρίου 2018: Τι γιορτάζουμε

Η Κυριακή της Ορθοδοξίας είναι μια ξεχωριστή, διότι παρά το κατανυκτικό κλίμα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, εορτάζει λαμπρά η Ορθοδοξία.Την Κυριακή της Ορθοδοξίας εορτάζουμε την ανάμνηση του κορυφαίου γεγονότος της εκκλησιαστικής μας ιστορίας, της αναστηλώσεως των ιερών εικόνων, το οποίο επισυνέβη το 843 μ.Χ. στο Βυζάντιο, χάρις στην αποφασιστική συμβολή της βασιλίσσης και μετέπειτα αγίας Θεοδώρας, συζύγου του αυτοκράτορα Θεοφίλου (840 – 843 μ.Χ.). Αναφερόμαστε στη μεγάλη εικονομαχική έριδα, η οποία συντάραξε κυριολεκτικά την Εκκλησία μας για περισσότερα από εκατό χρόνια.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................