Γιατί οι ΑΛΥΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ και ΠΡΕΠΕΙ να ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ από το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

Του Παναγιώτη Κατσούλη *

Όπως αναφέρεται στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή, ανάμεσα στις επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα που περνούν στον έλεγχο του Υπερταμείου (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας), βρίσκονται και οι Ελληνικές Αλυκές.
Το ζήτημα πρέπει ΤΩΡΑ να καταστεί μείζον πολιτικό ζήτημα, τόσο για το περιβάλλον όσο και για την ανάπτυξη της περιοχής μας, για τους κάτωθι λόγους:
διαβαστε περισσοτερα

Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων,με την Έλενα Κουντουρά

Θέματα που έχουν σχέση με την τουριστική ανάπτυξη του νομού Αιτωλοακαρνανίας συζητήθηκαν, κατά τη συνάντηση που είχε ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων με την υπουργό Τουρισμού  Έλενα Κουντουρά.

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Πώς βγήκε και τι σημαίνει η έκφραση «πάρε το μηδέν». Δείτε πως δούλευε το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ της δεκαετίας του 70 και πως «καθάριζε» η γραμμή από παράσιτα και συνακροάσεις (βίντεο)...

Τις περασμένες δεκαετίες μπορεί κάποιος συνδρομητής να σήκωνε το ακουστικό για να τηλεφωνήσει και να άκουγε τη συνομιλία ξένων. Σε άλλη περίπτωση, μπορεί να απαντούσε στην κλήση του κάποιος άσχετος. Αυτό συνέβαινε γιατί τότε η τεχνολογία ήταν μηχανική και «μπλέκονταν οι γραμμές». 

Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ιόνια Οδός: Στις 26 Μάη παραδίδεται στην κυκλοφορία το Αντίρριο-Κλόκοβα;

Ολοκληρώνεται κατασκευαστικά τις επόμενες μέρες όπως σας είχε αναφέρει προ ημερών το ypodomes.com το τελευταίο νότιο τμήμα της Ιόνιας Οδούς με την παράδοση στην κυκλοφορία από το Αντίρριο μέχρι την Κλόκοβα να μένει ωστόσο ερωτηματικό.
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου Καραΐσκάκη με θέμα ''Ενημέρωση για τον μυελό των οστών και δειγματοληψία.

Ο Δ/ντης και ο Σύλλογος Διδασκόντων  του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου Καραΐσκάκη σας προσκαλούν την Τετάρτη24 Μαϊου 2017 στην εκδήλωση με θέμα ''Ενημέρωση για τον μυελό των οστών και δειγματοληψία. 
Με ομιλητές την Ευγενία Βλάχου,Γραμματέα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου(συνεργάτη του ΚΕΔΜΟΠ) & τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη ,Ιατρό του Κέντρου Υγείας Αστακού

διαβαστε περισσοτερα

Θεατρική παράσταση ''Η Φτωχή μας η αυλή '' από το Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων & Ευρυτάνων -Ιλίου & Καματερού ''Ο Αχελώος''

διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: «Κάνε κάτι δραστικό, κόψε πια το πλαστικό» - Αύριο η δράση με τα σχολεία για το Περιβάλλον

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», συνεχίζουν τις δράσεις που υλοποιούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου.

διαβαστε περισσοτερα

Ενισχύουμε την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας – Τα έργα που γίνονται στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας – Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

Η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο εθνικό δίκτυο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, καθώς και σημαντικά έργα για την ενίσχυση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας στην περιοχή αυτή, αποτελούν τα θέματα συζήτησης που βρίσκονται μεταξύ άλλων, στην ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Παρασκευή, στην πόλη της Βόνιτσας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................