Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, Γραμματέα της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων των ΟΤΑ.

Ο Δημήτρης Στρατούλης, Γραμματέας της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, παραβρέθηκε σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων των ΟΤΑ και έκανε στα παριστάμενα ΜΜΕ την εξής δήλωση:«Ενώσαμε τη φωνή μας με τη σημερινή απεργιακή διαμαρτυρία των εργαζομένων στους ΟΤΑ για το θάνατο, στην ουσία δολοφονία, της συναδέλφου τους, η οποία εργαζόταν ελαστικά και ανασφάλιστη στο Δήμο Ξυλοκάστρου.Απαιτούμε να προσληφθεί άμεσα το αναγκαίο προσωπικό στους ΟΤΑ με σταθερές σχέσεις εργασίας, αξιοπρεπείς μισθούς και τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την εργατική νομοθεσία κανόνων για την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων, ώστε ΠΟΤΕ να μην επαναληφθεί ένα τέτοιο εργασιακό έγκλημα».Αθήνα 17/1/2023Το Γραφείο Τύπου
διαβαστε περισσοτερα

Π. Σακελλαρόπουλος: «Στηρίζουμε στην πράξη τις νέες και νέους στο ξεκίνημά τους στον αγροτικό τομέα» - Νέα πίστωση 10,6 εκ. ευρώ σε 417 δικαιούχους

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος / Βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, υπέγραψε την απόφαση έγκρισης διάθεσης πίστωσης 10,6 εκ. ευρώ, προκειμένου να πληρωθούν ακόμα 417 δικαιούχοι του προγράμματος Νέων Γεωργών του ΠΑΑ 2014-2020.
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΣ-Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

http://arisbitsoris.blogspot.comΟ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΣ
Ένα ζητιάνο στη γωνιά τον βλέπω κάθε μέραμε κέρμα στην τραγιάσκα του μου λέει: ¨καλημέρα¨.Σήμερα απουσίαζε, όμως είχε αφήσειένα σημείωμα έμμετρο να μας πληροφορήσει:¨Μαύρη κορδέλα φόρεσα έχω μεγάλο πένθοςμαζί με μένανε πενθεί ολόκληρο το έθνος.Απέθανεν ο Βασιλεύς, πάει ο Κοκός εχάθηόμως με χρόνια με καιρούς πάλι θα μας ξανάρθει.Ευχές ποιος θα μου στέλνει πια Χριστούγεννα και Πάσχα;Μια κάρτα του πάντα κρατώ στη φόδρα απ’ την τραγιάσκα.Πηγαίνω στην μητρόπολη για να τον προσκυνήσωΧάρη χρωστώ που μ’ έκανε περήφανος να ζήσω.Και στο HotelΒρετάνια θα πιάσω ένα ντουβάρινα δω γαλαζοαίματους να τρώνε το χαβιάρι.Να τρων αφού μοχθούν για μας -το ’χει ο Θεός γραμμένο-κι εγώ ένα κουκούτσι ελιάς ας γλύφω και χορταίνω¨.
διαβαστε περισσοτερα
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση περνά με αισιοδοξία στην επόμενη ημέρα. Σημαντική χρυσή βράβευση για τον Δήμο Ξηρομέρου στην κατηγορία: ''Δράσεις Προάσπισης της Κοινοτικής Υγείας''.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση περνά με αισιοδοξία στην επόμενη ημέρα. Σημαντική χρυσή βράβευση για τον Δήμο Ξηρομέρου στην κατηγορία: ''Δράσεις Προάσπισης της Κοινοτικής Υγείας''.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 17-1-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Τοπική Αυτοδιοίκηση περνά με αισιοδοξία στην επόμενη ημέρα. Τα Best City Awards, τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις, ανέδειξαν τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στo Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων τους νικητές, σε μια ολοζώντανη και δυναμική Τελετή Απονομής με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς και δημοσιογράφων.
διαβαστε περισσοτερα

Εσπερινό μετ' αρτοκλασίας και κοπή πίτας-Από το Σύλλογο Αμφιλοχιωτών.Αθηνών ,Πειραιώς & Αττικής -

Εσπερινό μετ' αρτοκλασίας .πραγματοποίησε σήμερα  Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023και ώρα6:00μ.μπαραμονή της εορτής του πολιούχου της πόλης της Αμφιλοχίας  ,Αγίου Αθανασίου, στονΙ.Ν Ζωοδόχου Πηγής. Ακαδημίας 67 Αθήνα Ο Σύλλογος   Αμφιλοχιωτών.Αθηνών ,Πειραιώς & Αττικής Μετά τη θεία λειτουργία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου  .
διαβαστε περισσοτερα

Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης και Παρατηρητήριο Ενέργειας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Σε ουσιαστικές παρεμβάσεις στα ζητήματα ενέργειας και για το 2023, συνεχίζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, βάσει και του στρατηγικού της σχεδιασμού.Σε σύσκεψη εργασίαςμε τον Περιφερειάρχη,Νεκτάριο Φαρμάκη, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Λάμπρος Δημητρογιάννης, τον ενημέρωσε για δύο νέες σημαντικές πρωτοβουλίες της Περιφερειακής Αρχής: το Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης και το Παρατηρητήριο Ενέργειας.Πιο συγκεκριμένα:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................