ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΨΗΦΙΣΜΑ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΨΗΦΙΣΜΑ Έπειτα από τυχαία πληροφόρηση και χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση τόσο των φορέων, όσο και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, έγινε γνωστή η έγκριση αδειοδότησης για την εγκατάσταση και λειτουργία μονάδων παραγωγής ενέργειας με καύση βιορευστών στην ευρύτερη περιοχή των Φυτειών.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Πράσινο + ΜπλεΤΕΥΧΟΣ #106 / ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Διαβάστε ολόκληρο το τεύχος εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Αποστόλης Παπαστάμος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο συγχωριανός μας Αποστόλης Παπαστάμος σε ηλικία 86 ετών.

διαβαστε περισσοτερα

Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στις δέκα έξι (16η) του μηνός Απριλίου του έτους 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου μας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010:
διαβαστε περισσοτερα

Κλειστός ο χώρος της παραλίας τις ημέρες του Πάσχα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Γίνεται γνωστό προς όλους του πολίτες της πόλης του Αστακού, ότι από την Παρασκευή 19/04 και ώρα 7:00 μ.μ. μέχρι και την Πέμπτη 02/05 και ώρα 6:00 π.μ. ο χώρος της παραλίας θα παραμείνει κλειστός για τα αυτοκίνητα.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να επικοινωνήσετε με

διαβαστε περισσοτερα

Αίτημα δημοτικών συμβούλων για δρομολόγηση ενεργειών, για τις αδειοδοτημένες τρεις μονάδες βιορευστών στις Φυτείες.

Από ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS Με σημερινή τους επιστολή προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών κ. Λευτέρης Μάντζαρης και κ. Παναγιώτης Τζαχρήστας, ζητούν καταρχήν την επείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κατόπιν την δρομολόγηση σειράς ενεργειών, ώστε να αποτραπεί η οριστικοποίηση της αδειοδότησης μονάδων ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο βιορευστά στις Φυτείες.
Δείτε παρακάτω το επίσημο έγγραφο.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................