Αγρίνιο:Η Λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου

Κορυφώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στο Αγρίνιο στη μνήμη του πολιούχου της πόλης, Αγίου Χριστοφόρου.

Στις 7  μ.μ. τελέσθηκε Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου  και συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου, , του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.
Στις 7:15 μ.μ. ξεκίνησε η λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου. Της Ιερής Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου, προπορεύονταν Σύλλογοι και χορευτικά τμήματα από διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. Η Εικόνα και τα Ιερά Λείψανα έφτασαν στην πλατεία Δημοκρατίας , όπου τελέσθηκε η αρτοκλασία.




διαβαστε περισσοτερα

Σκουπιδότοπος ...στη Λαγκάδα

Στη θέση Λαγκάδα έχει γίνει σκουπιδότοπος εδώ και χρόνια Παρότι υπάρχουν κάδοι στο χωριό μας. Τη μεγάλη εβδομάδα ο πρόεδρος του χωριού, έφερε μηχάνημα και τα καθάρισε. Όλοι εμείς που φάγαμε ήπιαμε και περάσαμε καλά το Πάσχα, ξέρετε τι αφήσαμε πίσω; Πάλι σκουπίδια! Κάποιοι ασυνείδητοι ξαναγέμισαν τον τόπομέ τά ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ



Αποστόλης Κομπλίτσης
διαβαστε περισσοτερα

MΠΑΜΠΙΝΗ : ΕΙΚΟΝΕΣ

Από το φωτογραφικό φακό του Μπαμπίνη ΙΝ













διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................