. ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ .ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι οι λαχνοί από τη λαχειοφόρο που κάναμε και αφορούσε ένα SCOOTER RUNNER 50 cc  εξαντλήθηκαν. Ο νικητής θα αναδειχθεί από τα 3 τελευταία ψηφία του ΛΑΙΚΟΥ λαχείου στη κλήρωση της 29ης Σεπτεμβρίου 2020(39η).Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη βοήθειά σας και ευχόμαστε σύντομα να ξεπεραστεί το πρόβλημα με το Κορονοϊό, να επιτραπεί η είσοδος στα γήπεδα και να είστε ξανά κοντά στην προσπάθεια των παιδιών του σωματείου μας
διαβαστε περισσοτερα

Προσφορές του Συλλόγου Αστακιωτών

Λίγο πριν  ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για τις εκλογές και λίγο πριν παραιτηθούμε για να αναλάβει ρόλο η εφορευτική επιτροπή  προχωρήσαμε σε μια ακόμη δράση , σε  δυο δωρεές   η μεν Πρώτη  προς τον Δήμο Ξηρομέρου και η δεύτερη  στον Ηρακλή Αστακού.
Προς τον Δήμο Ξηρομέρου προσφέραμε   γιλέκα  φωσφόριζε κίτρινου χρώματος    για τις ανάγκες των εργαζόμενων στην καθαριότητα ,Είναι τα  γνωστά γιλέκα που παρέχουν όλοι οι Δήμοι στους εργαζόμενους της συγκεκριμένης υπηρεσίας , ούτως ώστε  να προφυλάσσονται από τυχόν ατυχήματα λόγω της αντανακλαστικής φωσφορούχες  επένδυσης  και η δεύτερη  στο Λιμενικό ταμείο Αστακού ακριβός  ίδια γιλέκα κόκκινου χρώματος . Γνωρίζουμε ότι η άξια δεν είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακή αλλά   θεωρούμε ότι έστω και  με τον ελάχιστο  αυτό αριθμό  θα  καλύψουμε επιμέρους ανάγκες Παράλληλα προσφέραμε στον ΗΡΑΚΛΗ  την ποδοσφαιρική ομάδα του Αστακού δυο πολύ μεγάλες σημαίες οι οποίες θα αναρτηθούν η μια στην είσοδο του γηπέδου και η άλλη πάνω η δίπλα στα αποδυτήρια  ούτ…
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Με αφορμή την οριακή κατάσταση που έχει περιέλθει τοΚ.Υ Κατούνας, που πλέον έχει μετατραπεί σε κέντρο συνταγογράφησης καθώς κλείνει κάθε μεσημέρι και όλα τα σαββατοκύριακα, ως παράταξη παίρνουμε την πρωτοβουλία να φέρουμε Ψήφισμα  στο ΔΣ  της Τρίτης 29/9/20και καλούμε τα μέλη του ΔΣ να το ψηφίσουμε ομόφωνα και να εκφράσουμε την απαίτηση μας προς το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ, για άμεση επαναλειτουργία του ΚΥ σε 24ωρη βάση, πλήρους εφημεριών όλες τις μέρες του χρόνου.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥΔευτέρα 28 Αυγούστου 2020Δελτίο ΤύπουΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣΝ. Φαρμάκης: «Η μείωση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων, το πρώτο και κυρίαρχο βήμα για την συνολική ανάπτυξη της Περιφέρειας»
«Στην δική μας αντίληψη, δεν υπάρχουν “παιδιά και αποπαίδια”. Η μείωση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων αποτελεί το πρώτο και κυρίαρχο βήμα για την συνολική ανάπτυξη της Περιφέρειας. Οι πολίτες σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, στις πόλεις και στα χωριά, έχουν την ίδια ανάγκη να απολαύσουν έργα που θα αναβαθμίσουν τον τόπο τους, που θα τον κάνουν πιο ελκυστικό για επενδύσεις και πιο όμορφο». Αυτά, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης ευρισκόμενος σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, στην Αιτωλοακαρνανία, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα έργα της περιοχής και έπειτα από συνάντηση που είχε με τις δημοτικές αρχές της περιοχής. 
διαβαστε περισσοτερα

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το 40ημερο μνημόσυνο της Σοφίας Ιωαν.Μανδύλη

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της Σοφίας Ιωάννου Μανδύλη θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ώρα 10.00π.μ στονΙερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης.
 Η οικογένεια καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της.
διαβαστε περισσοτερα

Ημερίδα: Αγροδιατροφή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στον Αγροδιατροφικό κλάδο
Ημερίδα με θέμα «Η Αγροδιατροφή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στον αγροδιατροφικό κλάδο» διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερωτική εκδήλωση στο Αίγιο, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου: «Cross Border Agrifood Incubators – INCUBA (Διασυνοριακές Αγροδιατροφικές θερμοκοιτίδες)» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg Greece - Italy 2014-2020,μεθέμα:
Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για τις νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των εισροών και στην αύξηση της παραγωγής, καθώς και νέες υπηρεσίες που θα προκύψουν οι οποίες με τη σειρά τους δημιουργούν νέες ειδικότητες και νέες θέσεις εργασίας στον χώρο της αγροδιατροφής. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές στην αξιοποίηση αγροτικού αποβλήτου, τόσο συνολικά στη βιομηχανία τροφίμων όσο και στην παραγωγή ενέργειας.
Τέλος, θα παρουσιαστεί το ευρ…
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Αποδοχή παραίτησης και ορισμός νέου Αντιδημάρχου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Αποδοχή παραίτησης και ορισμός νέου Αντιδημάρχου.

https://www.dimosxiromerou.gr/ 
Αστακός 28.9.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Με την απόφαση 187/2020 του Δημάρχου Ξηρομέρου: «Αποδοχή παραίτησης Αντιδημάρχου - Ορισμός νέου & Μεταβίβαση - τροποποίηση αρμοδιοτήτων», γίνεται αποδεκτή η παραίτηση του κ. Φίλιππου Σαμαλέκου και ορίζεται νέος Αντιδήμαρχος ο κ. Σωτήρης Μακρής. Επισυνάπτεται η απόφαση 187/2020: ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ.pdf132 kB
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................