Ευχές Θανάση Παπαθανάση

Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να μας χαρίζει υγεία, ευημερία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο! Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση!
διαβαστε περισσοτερα

Με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη η Γιούλη Τζιόβα

Πηγή Facebook Giouli Tziova 
Φίλοι μου, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ξηρομερου Γιάννη Τριανταφυλλάκη συστρατεύομαι στο πλευρό του για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για το Δήμο μας. Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι ποτέ δεν είχα πολιτικές βλέψεις, όμως η εποχή μας απαιτεί εγρήγορση και η περιοχή μας αξίζει περισσότερο ενδιαφέρον. Ο Δήμαρχος και οι ενέργειες του ήταν για μένα έμπνευση να ασχοληθώ με τα κοινά. Έδειξε πολύ γρήγορα σε όλους μας τις προθέσεις και απέδειξε ότι εμπιστεύεται γυναίκες για να πλαισιώσουν την ομάδα του. Με τον Γιάννη λοιπόν θα είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές.Καλή μάς αρχή!!!
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Αστακού

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλή Ανάσταση από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Αναστάσεως, να φωλιάσει μέσα στις καρδιές όλων μας και να φέρει ευλογία, υγεία και ευτυχία σε κάθε μας βήμα !!!Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους !!!Το Δ.Σ.https://enmpampini.blogspot.com
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές Σπήλιου Λιβανού για το Πάσχα

διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται το επαρχιακό οδικό δίκτυο των ΤΚ Θυρίου και Μοναστηρακίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Η Λαϊκη Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας για άλλη μια φορά επαναφέρει το θέμα με νέα επερώτηση, καθώς όλο αυτό το διάστημα από την προηγούμενη επερώτηση δεν έχει γίνει καμία ενέργεια και έχει προκαλέσει δικαίως την οργή και αγανάκτηση των κατοίκωντων Τοπικών Κοινοτήτων Θυρίου και Μοναστηρακίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας,εξαιτίας της πολύ κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής, το οποίο είναι ουσιαστικά εγκαταλελειμμένο, με πολύ επικίνδυνα σημεία και παγίδες θανάτου.
Αναλυτικά η επερώτηση: ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για το ΠΑΣΧΑ από τον Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................