Κυκλάμινα φυτρώνουν παντού πάνω στα καμμένα στο Μάτι

Φωτογραφίες από το Μάτι κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ώρες που δείχνουν ανθισμένα κυκλάμινα να φυτρώνουν παντού πάνω στα καμμένα στο Μάτι. 
Ο άνθρωπος καταστρέφει την φύση αλλά εκείνη αντιστέκεται. Μετά από 3 μήνες και 99 νεκρούς η φύση δίνει ξανά ζωή στο τόπο της τραγωδίας. 

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις (ΕΔΩ)
.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνης μνήμες (Ασπρόμαυρα πορτρέτα)

 Χαρίλαος και τη  Βούλα  Χαροκόπος(φωτογραφία στο τέλος του1950) 

Μπαμπίνη ΙΝ: Ευχαριστούμε τον συγχωριανό μας Λάμπρο  Χαροκόπο.Florida usa
διαβαστε περισσοτερα

Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας στο εξωκκλήσι του Αη-Δημήτρη στη Μπαμπίνη

Θεια Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας θα τελεσθεί παραμονή της εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη στις   25 Οκτωβρίου 2018 & ώρα 9:00 στο εξωκλήσι του Αη-Δημήτρη στη Μπαμπίνη από την οικογένεια Δημητρίου Φ Θανασούλα .

Προσκαλούμε τους συγχωριανούς & φίλους να να παρευρεθούν στη Θεία Λειτουργία και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου. 

Σας περιμένουμε 
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ/Σ του  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ καλεί όλα τα μέλη του σεΤακτική Γενική Συνέλευση &Εκλογέςγια την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου .
διαβαστε περισσοτερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΑΝΟΣ Τ.Κ. ΦΥΤΕΙΩΝ"

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΑΝΟΣ Τ.Κ. ΦΥΤΕΙΩΝ» Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΑΝΟΣ Τ.Κ. ΦΥΤΕΙΩΝ», προϋπολογισμού 71.230,00 ευρώ με Φ.Π.Α. 24%. 1. Αναθέτουσα Αρχή - Στοιχεία επικοινωνίας:
διαβαστε περισσοτερα

Με 7.800.000 ευρώ χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η “Ενίσχυση των Δημιουργικών Επιχειρήσεων” –Παρουσιάζεται  για πρώτη φορά το περιεχόμενο της προκήρυξης

H “Ενίσχυση των Δημιουργικών Επιχειρήσεων” είναι η νέα δράση, με προϋπολογισμό 7.800.000 ευρώ, που πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020», για την οποίαξεκινά διαβούλευση, καθώς αναμένεται να συμβάλεισημαντικά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. 
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το έκτακτο Συμβούλιο του συλλόγου ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του συλλόγου.
Συμπληρώνονταςδέκα τρία (13) χρόνια περίπου αδράνειαςαπό τις τελευταίες εκλογικέςδιαδικασίες μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε στην έκτακτη Γενική Συνέλευσηεπαναλειτουργίαςτου, την Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Ο.Π.ΣΥ.Ξ. (Πατησίων 5 – Ομόνοια Αθηνών) με θέματα συζήτησης:
διαβαστε περισσοτερα

Αγρότες-κτηνοτρόφοι σε απόγνωση καλούν σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αμφιλοχίας

Νέο κύκλο δυναμικών κινητοποιήσεων ετοιμάζονται να ανοίξουν αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας. Η απόγνωση μεγαλώσει στους κόλπους τους καθώς τα προβλήματα διογκώνονται και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας προγραμματίζει  συλλαλητήριο   στον κόμβο της Αμφιλοχίας που θα λάβει χώρα το πρωί (11.00) της προσεχούς Τετάρτης, 17  Οκτωβρίου. Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο κάλεσε ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξηρομέρου   Θεόδωρος Γρίνος, υπογραμμίζοντας το υψηλό κόστος  χρεώνοντας στον ΕΛΓΑ «αρπαγή  χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα», επισημαίνοντας  τον υψηλό ΦΠΑ  και τις  «εξευτελιστικά χαμηλές τιμές σε γάλα και κρέας» .Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Σπύρος Κοτοπούλης έκανε λόγο  για υπερβολικές καθυστερήσεις στις αδειοδοτήσεις των σταβλικών εγκαταστάσεων και θύμισε πως αρκετοί βιολογικοί παραγωγοί παραμένουν απλήρωτοι από το 2015, ενώ κάποιοι ακόμη και από το 2012! Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................