ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

διαβαστε περισσοτερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΜΥΤΙΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018

Με πολλοί κόσμο  πολύ κέφι και χορό και εντυπωσιακές μεταμφιέσεις και άρματα ολοκληρώθηκε στο κεντρικό δρόμο του Μύτικα το 11ο καρναβάλι.

Δείτε foto 

διαβαστε περισσοτερα

Περισσότερες φωτο από το καρναβάλι στο Μοναστηράκι Ακτίου Βόνιτσας

foto: Αριστείδης Τόλης

διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη εικόνες (φωτο Χάρης Β.Κολώνιας)

διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε το καρναβάλι στο Μοναστηράκι Ακτίου Βόνιτσας.(foto-video)

Mε σύμμαχο τον καλό καιρό και πλήθους κόσμου κάθε ηλικίας και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε το καρναβάλι στο Μοναστηράκι Ακτίου Βόνιτσας

διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

FOTO: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

διαβαστε περισσοτερα

Αστακός--(βραδινή-χθεσινή ) παρέλαση καρναβαλιστών (φωτο Χρήστος Μπόνης)

οι συμμετέχοντες (τα γκρουπ χωρίς τα άρματα) διέσχισαν τον κεντρικό δρόμο του Αστακου για πρώτη φορά βράδυ και κατευθύνθηκαν στην παραλία όπου τους περίμεναν ψήστες με εκατοντάδες σουβλάκια που τους πρόσφεραν δωρεάν .
 Οι μεταμφιεσμένοι στο τέλος έστησαν ένα μεγάλο γλέντι παρακινώντας και τους θεατές να μπουν στο κέφι .Η βραδινή  γιορτή κράτησε μέχρι αργά .

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΕΣ ...ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ

Απόκριες στην πόλη για Μπαμπινιώτες (στη πάντα φιλόξενοι οικογένεια  Αλέκου-Γλυκερίας Μασσαλή) αλλά μεΘύμησες και αναμνήσεις!.. Κάποιες νοσταλγικές σκέψεις για τα παιδικά μας χρόνια στο χωριό τις Απόκριες και Καθαράς Δευτέρας.

όμως αυτά ''ξεχάστηκαν'' με το υπέροχο  Μπαμπινιώτικο κρασί του Νίκου Καρανίκα 

...ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ 


διαβαστε περισσοτερα

Αγριογούρουνα «σουλατσάρουν» μέσα στο Διδυμότειχο(ΒΙΝΤΕΟ)

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου, όταν ήρθαν “αντιμέτωποι” με κοπάδι αγριογούρουνων που “σουλάτσαρε” μέσα σε γειτονιές της πόλης. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες με τα αγριογούρουνα να διασχίζουν κεντρικό δρόμο της πόλης, στην οδό  Χαντζηαντωνίου και να κατευθύνονται προς αγροτική περιοχή. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό μιας και τα αγριογούρουνα “ξαναχτύπησαν” και δεύτερη φορά, με “guest” εμφάνιση και πάλι σε πολυσύχναστο δρόμο. Αφού έφτασαν κολυμπώντας αυτή τη φορά σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video του didymoteicho.net, μπήκαν στο δρόμο, αφήνοντας έκπληκτους τους οδηγούς κι έπειτα πήραν το δρόμο της επιστροφής, γκρεμίζοντας μάλιστα και μία περίφραξη. Δείτε το video παρακάτω: 
http://didymoteicho.net
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................