Απάντηση του προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης Κώστα Γεωργούλα σε δελτίο τύπου του Συνδυασμού Δύναμη Ελπίδας, Ανατροπή τώρα

Προς μεγάλη μου λύπη διάβασα σήμερα ένα επίσημο Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού Δύναμη Ελπίδας, Ανατροπή τώρα με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Τριανταφυλλάκη Γιάννη.
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα.Οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν.

Νιώθουμε την ανάγκη να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή Επιχείρηση και στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου, που προσλήφθηκαν στα πλαίσιατου Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» με διαδικασίες ΑΣΕΠ, είναι με το σπαθί τους και την αξία τους στις θέσεις προσφοράς που σήμερα βρίσκονται, δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν, είναι σημαντικοί συνεργάτες της εκάστοτε δημοτικής αρχής και συμπαραστάτες του κοινωνικού συνόλου, προσφέροντας σημαντικότατο έργο και σαν επόμενη δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα τους και σε όλους ανεξαιρέτως.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ:ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ.Ε. Η μισή αλήθεια είναι πιο ένοχη από ένα (ολόκληρο) ψέμα!

Η μισή αλήθεια είναι πιο ένοχη από ένα (ολόκληρο) ψέμα!

ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ.Ε σε ότι αφορά την απάντηση της για το θέμα αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων καύσης βιορευστών στις Φυτείες Ξηρομέρου. Επειδή από καταβολής των κοινωνιών είναι γνωστό και παραδεκτό ότι η μισή αλήθεια είναι πιο ένοχη από ένα ψέμα, επισημαίνονται προς την πλειοψηφία της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τον Πρόεδρό της, για να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης τα εξής: Το Δελτίο Τύπου(ΔΤ) 
διαβαστε περισσοτερα

Στάνου Αμφιλοχίας :Ανοιχτή πρόσκληση στους υποψήφιους δημάρχους του δήμου Αμφιλοχίας και ως τους τώρα υποψηφίους για την τοπική κοινότητα Στάνου που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον.

Ζητάμε την κατανόηση των υποψηφίων δημάρχων για το καλό του χωριού μας και εφόσον μέχρι στιγμής κανένας συνδυασμός δεν έχει καταρτισθεί .  Προτείνουμε τη σύμπραξη όλων των υποψηφίων και άλλον συγχωριανών που επιθυμούν να συμμετέχουν , σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ανεξάρτητου συνδυασμού πέρα από την κάθε ιδεολογία του καθενός και το που ανήκει.  Θεωρούμε ότι η ενότητα αυτή θα δείξει τη δημοκρατία στο χωριό μας και μακριά από διχόνοιες και ίντριγκες μεταξύ των συγχωριανών μας .  Με το νέο νόμο να επιλέγουμε εμείς το συμβούλιο του χωριού μας χωρίς παρεμβάσεις.
Επιτροπή διαβούλευσης Ανεξάρτητου συνδυασμού Τοπικής κοινότητας Στάνου.
διαβαστε περισσοτερα

ΒΟΝΙΤΣΑ:Το Σάββατο 13 Απριλίου η θεατρική ομάδα του Βαρνάβα παρουσιάζει, το έργο της Μαριάννας Κάλμπαρη «Αλμανάκ»

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 20:30 με είσοδο ελεύθερη στο Πολιτιστικό Κέντρο Βόνιτσας (πρώην Κινηματογράφος Λαις) θα παρουσιαστεί το σύγχρονο πολιτικό θεατρικό έργο «Αλμανακ» από το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα και την θεατρική ομάδα του Βαρνάβα.
Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα και η θεατρική ομάδα του Βαρνάβα, έρχεται με ένα σύγχρονο πολιτικό έργο. Η θεατρική ομάδα Βαρνάβα, μόλις πέρυσι ξεκίνησε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το έργο του Αριστοφάνη Εκκλησιάζουσες , έρχεται φέτος να μας παρουσιάσει τη δεύτερη παραγωγή της, το Αλμανάκ  ένα σύγχρονο ελληνικό πολιτικό έργο της Μαριάννας Κάλμπαρη, σε  σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη. Το έργο γράφτηκε στην πιο δύσκολη ιστορικά περίοδο που διανύουμε, τα τελευταία χρόνια. Την εποχή της οικονομικής αλλά και κοινωνικής κρίσης και εκφράζει με απόλυτη και κοφτερή ματιά την Ελλάδα της τελευταίας δεκαετίας. Το Αλμανάκ παίχτηκε το 2013-14 στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη.
Λίγα λόγια για το έργο:
διαβαστε περισσοτερα

Εγκατάσταση Μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από βιορευστά στην περιοχή ΔΕ Φυτειών Δήμου Ξηρομέρου - Απαντήσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Σε ότι αφορά το θέμα για αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων στις Φυτείες Ξηρομέρου, γίνεται γνωστό ότι: Η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δεν έχει αρμοδιότητα αποφασιστική, άρα δεν αποφασίζει. Γνωμοδοτεί. Αρμόδια Αρχή για την Αδειοδότηση είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Άρα και η αρμόδια Αρχή για ανάκληση. Η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων ΠΣ της ΠΔΕ εξέφρασε ΓΝΩΜΗ μετά: Α. Την υπ’ αριθμ. 3/4.8.2017 Θετική Γνωμοδότηση της Τοπικής Κοινότητας Φυτειών. Β. Την υπ’ αριθμ. 2075/16.3.2018 (6ΤΦ9ΩΚΖ-ΧΨΡ) Θετική Γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξηρομέρου. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκφράζει ΓΝΩΜΗ μόνο όταν η τοπική κοινωνία έχει ήδη εκφραστεί. Στη συνέχεια:
διαβαστε περισσοτερα

Αυτοδιοικητικές-Ευρωεκλογές: Πως θα ξεχωρίζουν οι 4 διαφορετικές κάλπες & παραβάν (ΦΕΚ)

ΣεΦΕΚδημοσιεύθηκε η Υπουργική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, που έχει να κάνει με τις 4 διαφορετικές αφίσες που θα επικολλώνται στις 4 κάλπες και τα αντίστοιχα παραβάν κατά τις εκλογικές διαδικασίες της 26ης Μαΐου και συγκεκριμένα για τις ευρωεκλογές τις Δημοτικές εκλογές, τις εκλογές των Κοινοτήτων και τις Περιφερειακές. Αναλυτικά για τις 4 εκλογικές αναμετρήσεις ισχύουν τα εξής: Ευρωεκλογές
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσιάστηκαν την Κυριακή 7 Απρίλη οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

Σε εκδήλωση της ΚΟΒ Ακτίου – Βόνιτσας του ΚΚΕπαρουσιάστηκαν την Κυριακή 7 Απρίλη οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
διαβαστε περισσοτερα

Με φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου παλαιμάχων Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Α.Ε.Κ ΑΘΗΝΩΝ τα εγκαίνια του του ανακαινισμένου γηπέδου ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ .

Με φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου παλαιμάχωνΑ.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Α.Ε.Κ ΑΘΗΝΩΝτη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 & ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Σε συνεργασία του Δήμου Αγρινίου,πολιτιστικών & αθλητικών Συλλόγων του Αγίου Κων/νου

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................