Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνασ στο ξενοδοχείο ''Τιτάνια''. Στην εκδήλωση Οι Γαβαλιώτες και οι φίλοι τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του Συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο της αίθουσας του ξενοδοχείου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου Άρη Σουφλή ο οποίος καλωσόρισε και  ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος.
Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές για τη νέα χρονιά από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο  τον πρόεδρο τ/κ Γαβαλούς Α.Γούλα τους βουλευτές του νομού Γιώργο Βαρεμένο ,Θάνο Μωραίτη,Δημήτρη Κωνσταντόπουλο,τον πρόεδρος του κεραυνού Δημήτρη Καζανά ,τον Αντιπρόεδρο ΠΑΝΣΥ Δημήτρης Αλεξανδρής.
Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η κοπή τις πρωτοχρονιάτικης πίτας  από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ/Σ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκα…
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ: Προγραμματισμός για παρακολούθηση ταινίας«Ευτυχία» στον κινηματογράφο «Άνεσις» στο Αγρίνιο. Δηλώσεις συμμετοχής

To Δ.Σ. του Πολιτιστικού - Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, προγραμματίζει για
την Τρίτη 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 να παρακολουθήσει την ταινία «Ευτυχία» στον κινηματογράφο «Άνεσις» στο Αγρίνιο. 
Δηλώσεις συμμετοχής προκειμένου να γίνουν οι κρατήσεις θέσεων.
διαβαστε περισσοτερα

Συνέντευξη του DJ Νίκου Σώζου (video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Στα πλαίσια της έκθεσης CANVAS με εξώφυλλα δίσκων βινυλίου που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, φιλοξενούμε σε βίντεο συνέντευξη έναν από τους πλέον γνωστούς DJ της πόλης.
Ο λόγος για τον Νίκο Σώζο που επί τέσσερις δεκαετίες βρίσκεται πίσω από τα πικάπ στα club και τις discotheque της περιοχής και όχι μόνο. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της δημοσιογράφου Χρύσας Σπαή.
διαβαστε περισσοτερα

Ψημένο χταπόδι με Κριθαρότο συνταγή από τον Στάθη Τσίντζο(video)

Συνταγή από τον Στάθη Τσίντζο με καταγωγή από τη Μαχαιρά Ξηρομέρου Το κριθαράκι ή μανέστρα είναι ζυμαρικό της ελληνικής και ιταλικής κουζίνας με ωοειδές σχήμα - πεπλατυσμένο στο κέντρο και μυτερότερο στα άκρα - και μέγεθος κόκκου ρυζιού ή σιταριού ή και μεγαλύτερο.  Τόσο στα ελληνικά όσο και στα ιταλικά η ονομασία του προέρχεται από το δημητριακό κριθάρι. Φτιάχνεται από σιμιγδάλι το οποίο αρχικά ζυµώνεται µε νερό και στη συνέχεια πιέζεται µέσα από κατάλληλα καλούπια και παίρνει το γνωστό σχήµα. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα, χρησιμοποιείται όμως γενικότερα στα Βαλκάνια, στη Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή. ✍ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1 χταπόδι, καθαρισμένο 1½-2 κιλά ( δείτε βίντεο ) 2 ξηρά κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδο (ή όσα σκόρδα θέλετε) 4 φύλλα δάφνης 100 ml ελαιολάδου 1000 ml κόκκινο κρασί 1 κουταλιά της σούπας. μέλι 50 ml ξίδι 300 γρ Κριθαράκι Χονδρό αλάτι πιπέρι ✍ ΟΔΗΓΙΕΣ Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε σε ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, κρεμμύδια και σκόρδο για 2-3 λεπτά. Τοποθετήστε χταπόδι κ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................