Το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11 Αυγούστου.

https://www.dimosxiromerou.gr/ Το βίντεο ξεκινά στο 12:13. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 1. Λήψη απόφασης για την απόδοση τιμών στον Προκαθήμενο της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο τον Β΄, αναγόρευσή του σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Ξηρομέρου και απονομή σε αυτόν του Χρυσού Κλειδιού του Δήμου Ξηρομέρου. 2. Λήψη απόφασης για την απόδοση τιμών στους Ολυμπιονίκες Πύρρο Δήμα και Σταυρούλα (Βούλα) Κοζομπούλη, επίδοση αναμνηστικής πλακέτας και αναγόρευσή τους σε επίτιμους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου. Στην συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ- Καλούμε όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου να συμμετέχουν στην αυριανή κινητοποίηση, ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου να συμμετέχουν στην αυριανή κινητοποίηση, ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.
Καλούμε όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου, σε εφαρμογή της απόφασης 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, που στηρίχτηκε από όλες τις παρατάξεις και όλους τους δημοτικούς συμβούλους, να συμμετέχουν αύριο Δευτέρα 16 Αυγούστου στις 07:00 μ.μ., στην κινητοποίηση ενάντια στην Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, που θα πραγματοποιηθεί στον δρόμο Αστακός – Μύτικας στο ύψος της ‘’Βελάς’’ και κατόπιν στις 08:30 μ.μ. στον Αστακό στη θέση άγκυρα, στην ενημερωτική εκδήλωση.Είναι μία κινητοποίηση διαμαρτυρίας σε ανοικτό χώρο, η οποία θα γίνει με αυστηρή τήρηση των κανόνων ενάντια στην διασπορά του Covid.Με τα αυτοκίνητα πηγαίνουμε στις 07:00 μ.μ. στο ύψος της ‘’Βελάς’’ σε απόσταση ενός μέτρου από τα άλλα αυτοκίνητα, ανοίγουμε τις πόρτες και στεκόμαστε στο πλάι του αυτοκινήτου, χωρίς να μετακινούμαστε και να πλησιάζουμε κα…
διαβαστε περισσοτερα

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί το λαό του Ξηρομέρου να συμμετάσχει την Δευτέρα 16.8.2021, στις 7.00 μ.μ , στην αυτοκινητοπομπή-διαμαρτυρία και στις 8.00 μ.μ. στη συγκέντρωση στη παραλία Αστακού (θέση Άγκυρα), ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί το λαό του Ξηρομέρου να συμμετάσχει την Δευτέρα 16.8.2021, στις 7.00 μ.μ , στην αυτοκινητοπομπή-διαμαρτυρία και στις 8.00 μ.μ. στη συγκέντρωση στη παραλία Αστακού (θέση Άγκυρα), ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων.Η εφαρμογή του σχεδίου επέκτασης της ΠΟΑΥ θα είναι ένα έγκλημα σε βάρος του λαού της περιοχής και των άλλων γειτονικών περιοχών, γιατί με βάση αυτή τη χωροθέτηση δρομολογούνται εξελίξεις που θα επιτρέψουν την άναρχη και ανεξέλεγκτη επέκταση των υφιστάμενων ιχθυοκαλλιεργειών, αλλά και την εγκατάσταση νέων καλύπτοντας όχι μόνο το θαλάσσιο χώρο που απέμεινε, αλλά και χώρο από τη στεριά για άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα επιβαρύνουν περισσότερο το περιβάλλον. Ήδη οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής μας βιώνουν την τραγική περιβαλλοντολογική υποβάθμιση των θαλασσών μας.

Οι επιπτώσεις είναι δυσμενέστατες για την υγεία των κατοίκων, τον τουρισμό, τον παραδοσιακό τρόπο αλιείας. Είναι αποδεδειγμένο πλέον και επιστημονικά ότι το περίσσευμα της …
διαβαστε περισσοτερα

Διοργάνωση παιδικού πάρτι στο Αρχοντοχώρι.

Ημερομηνία 15.8.2021Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα", σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, την Δευτέρα 16 Αυγούστου στις 07:30 μ.μ., στη κεντρική πλατεία του Αρχοντοχωρίου, θα πραγματοποιήσουν παιδικό πάρτι για τα παιδάκια του Αρχοντοχωρίου με πολλές πολλές εκπλήξεις (κλόουν, ξυλοπόδαρους κ.λπ).
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................