Συντήρηση επαρχιακού δρόμου .Μπαμπίνη - Αετός - Αρχοντοχώρι - Κανδήλα - Μύτικας(φωτο δρόμος από την έξοδο της Μπαμπίνης προς Αετό)

Έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συντήρηση και βελτίωση του οδικού άξονα Μπαμπίνη - Αετός - Αρχοντοχώρι - Κανδήλα - Μύτικας. Δείτεεδώ








διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ.Η Εθελοντική Ομάδα “ΠΕΡΙΚΑΛΛΕΑ ΛΙΜΝΗ ”πραγματοποιήσε τον πρώτο εθελοντικό καθαρισμό της λιμνοθάλασσας της Ανατολικής Κλείσοβας.

Η Λιμνοθάλασσα δεν είναι σκουπιδότοπος!
Είναι ευθύνη μας η προστασία της.
Η Εθελοντική Ομάδα ''ΠΕΡΙΚΑΛΛΕΑ ΛΙΜΝΗ ”πραγματοποιήσαμε σήμερα τον πρώτο εθελοντικό καθαρισμό της λιμνοθάλασσας της Ανατολικής Κλείσοβας.
Δυστυχώς η κατάσταση έχει καταστεί επικίνδυνη για την υγεία μας και ντροπιαστική για όλους μας. Λόγω του τεράστιου όγκου των απορριμμάτων που έχουν ριχτεί στα νερά της Ανατολικής Κλείσοβας, δεν κατέστη δυνατό να καθαριστεί έκταση μεγαλύτερη των 500 μέτρων. Συλλέξαμε αλουμίνιο κάθε είδους, πλαστικά, λάστιχα και ζάντες αυτοκινήτων, γυάλινα μπουκάλια, παπούτσια, καπέλα, ακόμη και επικίνδυνα για την υγεία απόβλητα. Σύντομα θα συνεχίσουμε τον καθαρισμό του μέρους της Ανατολικής Κλείσοβας που δεν προλάβαμε σήμερα.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές που συμμετείχαν στον καθαρισμό, καθώς και το Δήμο Μεσολογγίου και ειδικά την Αντιδήμαρχο Φόνη Μελαχρή για την υλική υποστήριξη της προσπάθειας μας.
Το περιβάλλον δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, όσο “μικρός” ή “μεγάλος” και αν νοιώθει, όσο πλούσ…
διαβαστε περισσοτερα

Τουρισμός και υγεία.

https://www.dimosxiromerou.gr/
Η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που έπληξε την χώρα μας και όλο τον πλανήτη δοκίμασε τις ανθρώπινες και τις κοινωνικές αντοχές καθώς και τις αντοχές των συστημάτων Υγείας. O sars-cov-2 επέφερε μεγάλο κόστος σε ανθρώπινες ζωές, ψυχολογική επιβάρυνση και δοκιμασία, κοινωνική απομόνωση, κοινωνική αποστασιοποίηση. Ο αντίκτυπος του ήταν πρωτοφανής, τέτοιος που οι σύγχρονες γενιές δεν είχαν ξαναγνωρίσει, καθώς επεκτάθηκε σε όλες τις πτυχές της παγκόσμιας καθημερινότητας παρασύροντας μαζί με την Δημόσια Υγεία και την Οικονομία. Ένας ιδιαίτερος κλάδος που επλήγη με ιδιαίτερα μεγάλη ένταση από την οικονομική κρίση που προκάλεσε ο νέος Κορωναίος είναι αυτός του Τουρισμού.
διαβαστε περισσοτερα

Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μ Σαλμά κοντά στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρία Σαλμά παραβρέθηκε σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 στο 2ο Γενικό Λύκειο Μεσολογγίου. 
«Για τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων που φέτος διεξάγονται μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία του νέου κορωνοιού, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας να ανταμειφθούν οι επίπονες προσπάθειες και να εκπληρωθούν τα όνειρα τους, δικαιώνοντας παράλληλα τις θυσίες των γονιών τους και τους κόπους των εκπαιδευτικών τους. Καλή δύναμη σε όλους» δήλωσε η κ. Σαλμά.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:Επανεκλογή του γραμματέα του συλλόγου μας στο συμβούλιο της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε ΝΩΝΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΗ.

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επανεκλογή, για δεύτερη τετραετία, στο συμβούλιο της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.(Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας ), του γραμματέα του συλλόγου μας ΝΩΝΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΗ.  ΦΙΛΕ, σου ευχόμαστε καλή και δημιουργική η νέα σου θητεία!
διαβαστε περισσοτερα
Παράταση προθεσμίας διαγωνισμού για το έργο «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ», προϋπολογισμού 497.172,71 €.

Παράταση προθεσμίας διαγωνισμού για το έργο «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ», προϋπολογισμού 497.172,71 €.

Αστακός 15.6.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Στις 2 Ιουνίου 2020 γνωστοποιήθηκε στο site του Δήμου Ξηρομέρου η διακήρυξη του διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου, για την κατασκευή του έργου «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» προϋπολογισμού 497.172,71 ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%). Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 11 Ιουνίου 2020, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής προσφορών, λόγω διακοπής λειτουργίας του υποσυστήματος ΕΣΗΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, από Παρασκευή 12-06-2020 μέχρι Δευτέρα 22-06-2020, με νέα ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών να ορίζεται η 06/07/2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 και νέα ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 10/07/2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00. Στην ενότητα "ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ", στο σχετικό link του έργου, έχουν επικαιροποιηθεί οι νέες προθεσμίες.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΑΡΑΤΑΣΗ (86-2020 OE) 6282ΩΚΖ-ΟΕ4.pdf371 kB
διαβαστε περισσοτερα

Πλατεία Ομονοίας :H υδάτινη ομορφιά.(video Δραγαμεστο Νεα)

Η Ανακατασκευασμένη πλατεία Ομονοίας . Δείτε το βίντεο από το (Δραγαμεστο Νεα)
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................