«ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας» Πρόσκληση για την προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους ετεροδημότες της Αθήνας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας». Η εκδήλωση θα γίνει στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Καισαριανή - Στάση Μετρό Ευαγγελισμός). Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε να ακούσετε το όραμα, το σχέδιο και τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας», για να συνεχίσει ο Δήμος Ξηρομέρου την θετική του πορεία προς τα εμπρός.
διαβαστε περισσοτερα

Τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας AVRAMAR στη Τσαπουρνιά επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου τ. Πρόεδρος Εφετών κ. Αλέξανδρος Σάββας

Τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας AVRAMAR στη Τσαπουρνιά επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου τ. Πρόεδρος Εφετών κ. Αλέξανδρος Σάββας στα πλαίσια των επαφών του με τους παραγωγικούς φορείς , τους επαγγελματίες, τους αγρότες της περιοχής και άλλους , προκειμένου να έχει ιδίαν αντίληψη των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ. Η Συγκινητική Ιστορία του Κυρίου Θωμά(Βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΜια Ζωή Αφιερωμένη στην Αγάπη και τη Βοήθεια Στον ορεινό οικισμό Παλιονέχωρο της Ναυπακτίας, συναντήσαμε έναν σπάνιο άνθρωπο, τον κύριο Θωμά, που η ηλικία των 83 ετών δεν μπόρεσε να σβήσει το πάθος και τη δέσμευσή του στη ζωή. Καθώς μοιραζόταν τις αναμνήσεις του, ανακαλύψαμε μια συγκλονιστική ιστορία.
διαβαστε περισσοτερα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Αλέξανδρος Σάββας σε περιοδεία , Φυτείες και Παπαδάτου (VIDEO)

διαβαστε περισσοτερα

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Τ.Κ. Καραΐσκάκη Χριστόδουλος Ρηγάλος : Το Καραϊσκάκης έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα και αυτό δεν αλλάζει.

Εμείς, οι υποψήφιοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ του Κ.Σάββα, με αυτή μας τη παρέμβαση, θέλουμε να επικοινωνήσουμε στους συγχωριανούς μας, τις θέσεις και τις προτάσεις μας για την Κοινότητα. Πρώτα και κύρια, θέλουμε να κάνουμε απολύτως ξεκάθαρο ότι κανένας απο εμάς δεν προσβλέπει σε κανενός είδους αντάλλαγμα με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κ. Σάββα.
διαβαστε περισσοτερα

Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Τ.Κ. Αστακού ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΑΝΝΑ) : Η Στήριξη σας θα είναι τιμή για μένα

H Συμμετοχή στις Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια μεγάλη προκλης επειδή η Τοπική Aυτοδιοίκηση δεν είναι απλός εθελοντισμός αλλά συμμετοχή του κάθε πολίτη στον σχεδιασμό για το μέλλον του Δήμου.
διαβαστε περισσοτερα

«THEMIS PROSVASIS» Ατομική Νομική Συμβουλευτική για ωφελούμενους ΤΕΒΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ






«THEMIS PROSVASIS»Ατομική Νομική Συμβουλευτική για ωφελούμενους ΤΕΒΑ
Η δράση νομικών συμβουλών «THEMIS PROSVASIS», για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ Κ.Σ. Π.Ε. Αχαΐας, Π.Ε Ηλείας και Π.Ε Αιτ/νιας αποτελεί τη συνέχεια και επέκταση της δράσης «Νομικές  Συμβουλές» Π.Ε. Αχαΐας (MIS 5000168) πλέον για το σύνολο των ωφελούμενων ΤΕΒΑ των Κοινωνικών Συμπράξεων της ΠΔΕ παρέχοντας ατομικές συνεδρίες νομικής συμβουλευτικής.
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία, 25.9.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας T.K. 300 06 Τηλ.: 26463 60500 /46 Fax: 2646042531 e - mail: info@dimosxiromerou.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνουμε και εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι εκδόθηκε από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (επισυνάπτεται) από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), το οποίο έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Ευχαριστούμε για την βοήθεια και την κατανόηση σας και εφιστούμε την προσοχή σας. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔ.pdf288 kB
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδείες υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού.

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023.
Ώρα 19:30, επίσκεψη στην Κοινότητα Καραϊσκάκη.Ώρα 20:00, επίσκεψη στην Κοινότητα Βασιλόπουλο.Ώρα 20:30, επίσκεψη στην Κοινότητα Βλυζιανά. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική.xiromerodinamielpidas
διαβαστε περισσοτερα

Σχόλιο Γραμματέα της ΛΑΕ ΑΑ, πρώην στελέχους, βουλευτή και Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, για την εκλογή Κασσελάκη.

Σχόλιο Γραμματέα της ΛΑΕ ΑΑ, πρώην στελέχους, βουλευτή και Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, για την εκλογή Κασσελάκη.
Για το χθεσινό αποτέλεσμα, δεν αρκούμαι στη διαπίστωση ότι «όπως έστρωσαν με τη μνημονιακή συνθηκολόγησή τους το 2015, έτσι τώρα κοιμήθηκαν».Θέλω, ταυτόχρονα και κυρίως, να εκφράσω τη βαθειά ανησυχία μου για το μέλλον της Αριστεράς, της δημοκρατίας, της λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας στη χώρα μας.
διαβαστε περισσοτερα

Χρήστος Σαλτογιάννης: Οι προγραμματικές προτάσεις μας για τον πρωτογενή τομέα

Χρήστος Σαλτογιάννης: Οι προγραμματικές προτάσεις μας για τον πρωτογενή τομέα 
Είχα την τιμή να επιμεληθώ τους στόχους, τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξης μας για τον πρωτογενή τομέα και σας τους παρουσιάζω αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία του συνδυασμού Δύναμη Πολιτών σε Άγιο Νικόλαο Κατούνας, Αετό και Κατούνα

#Αποστολάκης#δύναμη_πολιτώνΑπό την επίσκεψή μας σε Άγιο Νικόλαο Κατούνας, Κατούνα και Αετό!Η συνάντηση μας είναι πάντα μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε για όσα αφορούν τον τόπο μας. Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή και την στήριξη! Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας κάνει να θέλουμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι! Είμαστε όλοι μαζί, μια δύναμη για τον Δήμο μας! Δύναμη Πολιτών... Συνεχίζουμε!
διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ -ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ -ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

διαβαστε περισσοτερα

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας και μέλη της παράταξής του θα περιοδεύσουν στην πόλη του Αστακού

διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών ΦαινομένωνΣύμφωνα με ανακοίνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία που κοινοποιήθηκε από τηνΓενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 22-09-2023 αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων  (06/2023) σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Το σύστημα κακοκαιρίας που θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, λαμβάνει την ονομασία Elias.

Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. Η ομιλία του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον Μύτικα (φωτογραφίες και βίντεο). Η θερμή υποδοχή, προμήνυμα μεγάλης νίκης για το συνδυασμό μας.

Η ομιλία του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον Μύτικα (φωτογραφίες και βίντεο). Η θερμή υποδοχή, προμήνυμα μεγάλης νίκης για το συνδυασμό μας.
διαβαστε περισσοτερα

Συνεχίστηκαν και σήμερα Κυριακή οι περιοδείες του Συνδυασμού μας Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά χέρια σε Φυτείες και Παπαδάτου.

Συνεχίστηκαν και σήμερα Κυριακή οι περιοδείες του Συνδυασμού μας Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά χέρια σε Φυτείες και Παπαδάτου. Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με θέρμη τον Υπ. Δήμαρχο Ξηρομέρου και πρώην Ανώτατο Δικαστικό κ. Αλέξανδρο Σάββα και τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................