Θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου στις 24 & 25 Νοεμβρίου

Ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου, διοργανώνει διήμερο λατρευτικών εκδηλώσεων (24 & 25 Νοεμβρίου), με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Προυσιώτισσας στο Παναιτώλιο και τη θαυματουργική απαλλαγή του πληθυσμού από τη φονική γρίπη του 1918.  Στον Ιερό Ναό φυλάσσεται αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος, το οποίο δώρισαν οι κάτοικοι το 1920 σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την Κυρά της Ρούμελης.  Προσκεκλημένος για τους εορτασμούς, θα είναι ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης κ. Γεράσιμος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Προυσού Ευρυτανίας.
διαβαστε περισσοτερα

Σποροφύτευση βελανιδιάς στο Νταού Πεντέλης

Μεγάλη συγκέντρωση Σπόρων βελανιδιάς, γίνεται καθημερινά από δεκάδες σχολεία και φορείς της εκπαίδευσης για την μεγάλη σποροφύτευση βελανιδιάς που θα γίνει αύριο 13/11/2018, στο Νταού Πεντέλης.
Η Δράση αυτή, οργανώνεται από την Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Αθήνας,σε συνεργασία με την υπηρεσία Αναδασώσεων και και εντάσσεται στο Διεθνές Δίκτυο ''μαθαίνω για τα δάση'' .
Οι δράσεις αυτές, με το ιερό φυτό των Ελλήνων που αντιστέκεται στις Πυρκαγιές θα συνεχιστούν στις 25/11,στις 10:30, στο Πεντελικό όρος στο τέρμα της οδού Ξενίας στην Κηφισιά

Γιάννης Γερογιάννης
διαβαστε περισσοτερα

Μπαίνουν 6.500 «κατάσκοποι» στα χωράφια. Οι πληροφορίες που θα δίνει το νέο σύστημα στους αγρότες

Ο «Ψηφιακός μετασχηματισμός του γεωργικού τομέα» μπαίνει στην τελική ευθεία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» θα εγκατασταθούν 6.500 τηλεματικοί σταθμοί στα χωράφια....
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................