Φωτογραφικό υλικό από της μέχρι σήμερα εργασίες για την «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟ Τ.Κ. ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΕΩΣ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ»

Φωτογραφικό υλικό από της   μέχρι σήμερα εργασίες για την «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟ Τ.Κ. ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΕΩΣ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» Π/Υ 300.000,00 €, στη ΣΑΕΠ 401 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Π.Δ.Ε, για το έτος 2018(Δείτε ΕΔΩ)

Δείτε Περισσότερες φωτο

διαβαστε περισσοτερα

Την Πέμπτη στις 12:00 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας η νεκρώσιμος ακολουθία του Χρήστου Γαζέτα

xiromeronews
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Αστακού-Συλλυπητήρια επιστολή για την απώλεια του Χρήστου Γαζέτα

διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήριο του προέδρου της τ/κ Μπαμπίνης Θεόδωρος Ζαρκαδούλας προς τον Αντιπεριφερειάρχη υποδομών Θανάση Μαυρομάτη

Ο πρόεδρος της τ/κ Μπαμπίνης Θεόδωρος Ζαρκαδούλας ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη υποδομών Θανάση Μαυρομάτη και τον υπεύθυνο Γιώργο Παπαδόπουλο για τη διάθεση 15 τσουβαλιών πίσσα για της ανάγκες της κοινότητας. 


διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για έκτακτη - κατεπείγουσα εκ περιφοράς συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου την Τετάρτη 29 Ιουλίου.

Αστακός, 28.7.2020 Αριθ. πρωτ: 504 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως συμμετέχουν σε έκτακτη – κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς, την εικοστή ενάτη (29η) του μηνός Ιουλίου, του έτους 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, σύμφωνα με την αριθ. 33282/29.05.2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 74 του N. 4555/18 σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού) για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα: 1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ – ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ – ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» 2. ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΑΜΕΙ…
διαβαστε περισσοτερα

Επανεκλογή Θανάση Παπαθανάση στο ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Για έκτη συνεχή φορά εκλέγεται στο ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θανάσης Παπαθανάσης. Κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου στην Αθήνα ο κ. Παπαθανάσης κατετάγη πρώτος σε ψήφους από την παράταξή του ΑΕΣΠ. Μετά την εκλογή του ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε: « Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αναβάθμιση του φαρμακείου και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.  Θελουμε το Φαρμακείο με ισχυρό κοινωνικό ρόλο δίπλα στους συμπολίτες μας, πυλώνα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ».
διαβαστε περισσοτερα

Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων

Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού, οι οποίες δεν είχαν πραγματοποιηθεί επί πολλά χρόνια ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων  στο  ύψος της κοινότητας Ανοιξιάτικου με τη συνδρομή των μηχανημάτων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας αλλά και μηχανημάτων από την έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα μετά από σχετική πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη.  Στην όλη προσπάθεια συμβάλει και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.  «Από το δρόμο αυτό περνάνε κάθε μέρα εκατοντάδες οχήματα και η πλημμελής συντήρηση του οδικού άξονα προκαλούσε δυσχέρειες στην οδική κυκλοφορία και την οδική ασφάλεια. Γι’ αυτό ήταν απαραίτητη μία σημαντική παρέμβαση προκειμένου να βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες» δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης. Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και η Μαρία Σαλμά  αναφέροντας ότι «πρέπει να μπορούν οι πολίτες να μετακινούνται με ασφάλεια και αποτελεί υποχρέωσή μας να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι κάτι π…
διαβαστε περισσοτερα

Γιάννης Τριανταφυλλάκης :Καλό Παράδεισο φίλε Χρήστο...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους συγγενείς του γνωστού και φίλου Χρήστου Γαζέτα, που ήταν τιμή μου που τον γνώριζα. Ένας ενεργός πολίτης του Ξηρομέρου, ένας ακέραιος άνθρωπος. Καλό Παράδεισο φίλε Χρήστο… θα μας λείψεις πολύ…
Γιάννης Λέων Τριανταφυλλάκης
Δήμαρχος Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

«Έφυγε» από την ζωή ο διαχειριστής του blog xiromeronews Χρήστος Γαζέτας

«Έφυγε» από τη ζωή, σήμερα 28 Ιουλίου 2020 σε ηλικία 64 ετών, ο Χρήστος Γαζέτας
Ο Χρήστος Γαζέτας γεννήθηκε στον Αετό Ξηρομέρου την 07 Μαρτίου 1956 ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και διαχειριστής - ιδιοκτήτης της τοπικής ιστοσελίδας xiromeronews.blogspot.com.
Αγαπούσε το Ξηρόμερο ιδιαίτερα και όλες του οι προσπάθειες αφορούσαν, στην ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής, τη διάδοση των νέων, την προστασία του Φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ήταν ιδρυτικό μέλος του συλλόγου φίλων Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος "Η Αμαδρυάδα" και εκδότης του τριμηνιαίου περιοδικού "η βελανιδιά". Είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο της "Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης", προωθώντας τις δράσεις και τους στόχους της, είχε συντελέσει στην έκδοση βιβλίων, ποίησης, πεζογραφίας, κ.α.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του
Από xiromeronews
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................