Κυριακή 4 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο του Ευάγγελου(Βαγγέλη Ηγούμενου)

Με την συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο του συγχωριανού μας Βαγγέλη Ηγούμενου την Κυριακή 4 Αυγούστου μετά το πέρας της θειας λειτουργίας θα τελεσθεί μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του.Οικογένεια Βαγγέλη Ηγούμενου
διαβαστε περισσοτερα

Τουρνουά Μπάσκετ 3 x 3 ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2024

Τουρνουά Μπάσκετ 3 x 3ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  2024Φορέστε τη φανέλα και το σορτσάκι σας και ελάτε να λάβετε μέρος σε ένα τουρνουά με το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων.Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024, ώρα 18:00(σε περίπτωση που χρειαστεί και δεύτερη μέρα αυτή θα είναι η Τετάρτη 7 Αυγ.)  στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου της Παπαδάτου Ξηρομέρου.


Δηλώσεις συμμετοχήςhttps://t.ly/TLJX7



διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ-Παντελής Καρασεβδάς Ολυμπιονίκης

Ακομη και απο την πλατεια του Αστακου παρακολουθεί τους Ολυμπιακους Αγωνες ο Αστακιωτης Ολυμπιονικης Παντελης Καρασεβδας προβληματισμένος και ο ιδιος για οσα κακογουστα και περιεργα  περιστατικα συνεβησαν στο Παρισι αλλα και  ο φοβος της μεγαλης και απροβλεπτης τρομοκρατικης απειλης η  ενεργειας 





διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ Σήμερα πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από τον πολιτιστικό σύλλογο απανταχού Αρχοντοχωριτών «Ο Άγιος Γεώργιος» σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου και τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών και οργάνων σώματος Ν.Αιτ/νίας. Τους ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε πολύ και τους εθελοντές.
facebook Λευτέρης Πιτσινέλης
διαβαστε περισσοτερα

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΥ. Πρόσκληση σε συνάντηση μελών.

διαβαστε περισσοτερα

Δήμος Ξηρομέρου: Παραστάσεις κουκλοθεάτρου για τους μικρούς μας φίλους.

διαβαστε περισσοτερα

Περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης της ζωονόσου της πανώλης μετά από σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ευρεία σύσκεψη, υπό τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στρατάκο, για την εξέλιξη της νόσου της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, έπειτα από τον εντοπισμό κρούσματος στην ορεινή Κορινθία.
διαβαστε περισσοτερα

Καλό ταξίδι Βάσω

Έφυγε  από τη ζωή η συμπατριώτισσά μας Βασιλική (Βάσω) Παλιογιώργου 64 ετών με καταγωγή από την Κομποτή Ξηρομέρου 
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην Κεντρική πλατεία της Κοινότητας Μαχαιράς από κατοίκους του χωριού και εθελοντές .

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην Κεντρική πλατεία της Κοινότητας Μαχαιράς από κατοίκους του χωριού και εθελοντές .
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2024 Κουκλοπαράσταση με το έργο «Τα μυστικά της Θάλασσας» από το κουκλοθέατρο Λαμίας της Αναστασίας Ξηρομερίτου. Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 ώρα 19:00 στην πλατεία Παπαδάτου Ξηρομέρου.

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2024Κουκλοπαράσταση με το έργο «Τα μυστικά της Θάλασσας» από το κουκλοθέατρο Λαμίας της Αναστασίας Ξηρομερίτου. Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 ώρα 19:00 στην πλατεία Παπαδάτου Ξηρομέρου. Η παράσταση είναι χορηγία του Δήμου Ξηρομέρου. Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 και ώρα 19:00 κουκλοπαράσταση με το έργο «Τα μυστικά της Θάλασσας» από το κουκλοθέατρο Λαμίας της Αναστασίας Ξηρομερίτου στην πλατεία Παπαδάτου Ξηρομέρου. Το Κουκλοθέατρο Λαμίας ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι σε δήμους και μικρά χωριά για να φέρει χαρά και γέλιο σε μικρούς και μεγάλους και στο ταξίδι του αυτό θα κάνει και μια στάση στο χωριό μας Παπαδάτου Ξηρομέρου. Θα παρουσιάσει φανταστικές του ιστορίες και τους αξιαγάπητους ήρωες του κουκλοθέατρου.
facebook Dimitris Stergiou
διαβαστε περισσοτερα

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΈΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 10ο INTERNATIONAL SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2024.!!

Τελείωσε την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 η μεγάλη εκδήλωση διάρκειας 6 ημερων η οποία άρχισε την 21 Ιουλιου, και έγινε σε συνδιοργάνωση του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ.
διαβαστε περισσοτερα

Η νύχτα έγινε μέρα! Το πανηγύρι που ξεσήκωσε τον Ορεινό Βάλτο! | Περδικάκι 2024

Greek Village Life


ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Πανηγύρι στο Περδικάκι Αιτωλοακαρνανίας Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024, ημέρα της Αγίας Παρασκευής, το χωριό Περδικάκι του Ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας πλημμύρισε από κόσμο για την καθιερωμένη θρησκευτική πανήγυρη. Το πανηγύρι, που διοργανώθηκε με μεράκι από τον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Όμιλο Περδικακίου, προσέλκυσε πλήθος κατοίκων από το χωριό και τις γύρω περιοχές, οι οποίοι έσπευσαν να τιμήσουν την Αγία Παρασκευή και να γιορτάσουν με παραδοσιακό τρόπο.
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αθήνας – Πειραιά «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ»ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024  Ο Αύγουστος έφτασε.  Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογός μας από τις 10 μέχρι τις 17 Αυγούστου, πολλές και ενδιαφέρουσες.  Καλούμε τα μέλη μας να συνδυάσουν τις διακοπές τους στο χωριό με την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας.  Καλούμε τους συγχωριανούς και τους φίλους να συμμετέχουν και να απολαύσουν ένα δεκαήμερο  πολιτιστικών εκδηλώσεων.
διαβαστε περισσοτερα

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων Μύτικα Καλοκαίρι 2024.

διαβαστε περισσοτερα

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΥΖΙΑΣ-Την Τρίτη 6 Αυγούστου το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας!!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΥΖΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τη Τρίτη 6 Αυγούστου το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας!!!Η Αθλητική Ένωση Αλυζίας σας προσκαλεί όλους στον Μύτικα, για μία ανεπανάληπτη βραδιά γλεντιού και κεφιού.Μια ευκαιρία να διασκεδάσει ο πολύς κόσμος που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Μύτικα και στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας, αλλά και εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι, οι ετεροδημότες και οι πολλοί απόδημοι μας που έχουν έρθει στα χωριά μας, να βρεθούμε όλοι μαζί μεταξύ μας, να ξεφύγουμε από τα καθημερινά προβλήματα, να περάσουμε όλοι μαζί αγκαλιά μία όμορφη βραδιά με χορό και τραγούδι.Με την εκδήλωση αυτή και με την στήριξη τη δική σας, ευελπιστούμε να τονώσουμε κατά πολύ το Ταμείο του σωματείου μας, ώστε να βγει η αγωνιστική χρονιά των δύο ομάδων που έχουμε, της αντρικής  και της παιδικής.
Το Δ.Σ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................