Το βίντεο της διαδικτυακής ενημέρωσης για τον εμβολιασμό του SARS-CoV-2.

Το βίντεο της διαδικτυακής ενημέρωσης - συζήτησης, που διοργανώθηκε από την κα Μαρία Σακουφάκη, Αμ. Σύμβουλο σε θέματα υγείας στον Δήμο Ξηρομέρου, με την συμβολή του Δήμου Ξηρομέρου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, για την προστασία και τον εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2, τη Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 και ώρα 07:30 μ.μ. Η συζήτηση ξεκινά στο 16:32.
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: «Προσέχουμε και εμβολιαζόμαστε»

«Προσέχουμε και εμβολιαζόμαστε». Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, μετά τη σημερινή συνεδρίασή του, κατά την οποία ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, ενημέρωσε το Σώμα σχετικά με τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στην Πάτρα.
Κατά την ενημέρωση, μετά από σχετικό αίτημα του Προέδρου Τάκη Παπαδόπουλου προς τον Περιφερειάρχη, ο κ Φαρμάκης, κάλεσε το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου να εκφράσει ενιαία «φωνή» προς την τοπική κοινωνία, επισημαίνοντας ότι όλοι μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν στην προσπάθεια διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα την ώρα που έχει ξεκινήσει η εμβολιαστική προσπάθεια, η οποία και θα ενταθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Με την παραίνεση του Περιφερειάρχη συμφώνησαν στις τοποθετήσεις τους οι εκπρόσωποι όλων των περιφερειακών παρατάξεων, σημειώνοντας ότι παρά την όποια κόπωση, η υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό και πρέπει να διαφυλ…
διαβαστε περισσοτερα

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ-Ενημέρωση - συζήτηση για την προστασία και τον εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2, την Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 και ώρα 07:30 μ.μ.

https://youtu.be/T3NJ6cQM_E4
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................