ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΜΑΛΕΚΟΥ- Αλλάζουμε τον τόπο μας!! Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη

διαβαστε περισσοτερα

Πλαστός Παραδοσιακή Πίτα Αργιθέας | Το Μυστικό της Πίτας από την Αμαλία(βίντεο)

ΚΑΡΔΙΤΣΑ Στον μικρό οικισμό Κατούσι στο νομό της Καρδίτσας, αντηχούν ακόμη οι ιστορίες της παράδοσης και της αλληλοβοήθειας. Εκεί, συναντήσαμε την κυρία Αμαλία, μια γυναίκα που αγαπά και νιώθει υπερήφανη για τον τόπο της.
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ: Δημοτικές εκλογές - Δωρεάν μετακίνηση των ετεροδημοτών.

«ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ


Ο Συνδυασμός «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, για την διευκόλυνση τις μετακίνησης των ετεροδημοτών μας, ώστε να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, θα δρομολογήσει τουριστικά λεωφορεία από την Αθήνα προς τον Δήμο μας (Δημοτικές Ενότητες Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών) και την επιστροφή τους στην Αθήνα.
Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την πλατεία Καραϊσκάκη (στάση Μετρό Μεταξουργείο) μπροστά από την έξοδο του Μετρό.
Ημερομηνίες αναχώρησης:
διαβαστε περισσοτερα

Κ. Καρπέτας για ανάπλαση κολυμβητηρίου Αγυιάς: Ο κ. Φαρμάκης προσπαθεί να πείσει τους Πατρινούς ότι η ανικανότητά του είναι επιτυχία

2/10/2023

Κ. Καρπέτας για ανάπλαση κολυμβητηρίου Αγυιάς: Ο κ. Φαρμάκης προσπαθεί να πείσει τους Πατρινούς ότι η ανικανότητά του είναι επιτυχία 
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας έκανε την εξής δήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου

Με επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για την κεντρική ομιλία του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, την Παρασκευή στις 08:30 μ.μ. στον Αστακό.

Ημερομηνία 2.10.2023ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας προσκαλούμε στην κεντρική μας ομιλία στον Αστακό. Για να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα της μεγάλης ΝΙΚΗΣ και της συνέχειας στη νέα σελίδα που άνοιξε το 2019 στον Δήμο Ξηρομέρου, με όραμα, σχέδιο, δουλειά, χρηστή διοίκηση, μετρήσιμο έργο, αποτέλεσμα. Όλοι στον Αστακό λοιπόν Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 08:30 μ.μ., για να συνεχιστεί η θετική πορεία στον Δήμο Ξηρομέρου.
https://xiromerodinamielpidas.blogspot.com/2023/10/0830.html
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλη συγκέντρωση του Τάκη Λουκόπουλου στον Γαλατά

Μεγάλη συγκέντρωση του Τάκη Λουκόπουλου στον #Γαλατά.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος και στελέχη της παράταξης ‘’Ενωτική Πρωτοβουλία’’ καλωσόρισαν τους πολίτες της Δημοτικής Κοινότητας Γαλατά.
διαβαστε περισσοτερα

Σε υπηρεσίες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας περιόδευσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νώντας Μωραΐτης (ΦΩΤΟ)

Σε υπηρεσίες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, αλλά και του ευρύτερου Δημοσίου, καθώς και στο Κέντρο Υγείας και το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας, περιόδευσε το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτώβρη 2023 κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον υποψήφιος Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Νώντα Μωραΐτη.
διαβαστε περισσοτερα

Παντελής Αποστολάκης : Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με την "Δύναμη Πολιτών Συνεχίζουμε" και τον Δήμαρχο Γεώργιο Αποστολάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

διαβαστε περισσοτερα

Χρήστος Σαλτογιάννης: Οι νέοι στη πρώτη γραμμή για να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει!

Στις 8 Οκτώβρη οι πολίτες του Ξηρομέρου θα επιλέξουν τη νέα Δημοτική Αρχή και τα πρόσωπα που θα εμπιστευτούν για την επόμενη πενταετία.Ενωμένοι για να κερδίσουμε και να οραματιστούμε από κοινού το μέλλον που μας αξίζει.Με σχεδιασμό και σιγουριά για τη νέα εποχή ώστε να δώσουμε αξία στον τόπο και στους ανθρώπους μας.
Σας καλώ να πάμε ΜΑΖΙ!Η στήριξη σας είναι η δύναμη μου για να προσφέρω στο τόπο μας!
Χρήστος Σαλτογιάννης
M.Sc. Γεωπόνος ΓΠΑ, τηλ: 6972072813
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα η ομιλία του Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ στην Πλαγιά

Σήμερα - Δευτέρα 2 Οκτωβρίου  Κεντρική πλατεία Πλαγιάς                  20.30 μ.μ
 Ομιλία Γεώργιου Θεόδωρου Αποστολάκη
Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά! Δύναμη Πολιτών-Συνεχίζουμε!
διαβαστε περισσοτερα

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας με μια μεγάλη συγκέντρωση που έδωσε το σύνθημα νίκης

Αστακός, 02/10/2023
                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας με μια μεγάλη συγκέντρωση που έδωσε το σύνθημα νίκης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου , με περισσότερους από 500 Ξηρομερίτες  να κατακλύζουν την αίθουσα του Ξενοδοχείου Αμαλία, κατά τη διάρκεια της  ομιλίας του Υποψήφιου  Δημάρχου Ξηρομέρου  και επικεφαλής του Συνδυασμού «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» κ. Αλέξανδρου Σάββα . Στο κάλεσμα του κ. Σάββα και του «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» ανταποκρίθηκαν οι Ξηρομερίτες, σε μια μοναδική σε παλμό και κόσμο συγκέντρωση.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ-Είμαι πάντα στη διάθεσή σας και πάντα ταπεινός υπηρέτης του τόπου μου.

Φίλες και φίλοι!
Σας υπενθυμίζω την υποψηφιότητά μου στο Τοπικό Ψηφοδέλτιο του Αστακού με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.Σας υπενθυμίζω επίσης ότι είμαι πάντα στη διάθεσή σας και πάντα ταπεινός υπηρέτης του τόπου μου.Ευχαριστώ όσους με τα καλά τους λόγια με ενθαρρύνουν να συνεχίσω.
Με εκτίμησηΚώστας Γαλάνης
διαβαστε περισσοτερα

Ανεπανάληπτη η συγκέντρωση του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη με τους ετεροδημότες!!! (video και φωτογραφίες).

Ημερομηνία 2.10.2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ελπίδα ρίζωσε και η νέα σελίδα που άνοιξε το 2019 στον Δήμο Ξηρομέρου θα συνεχιστεί, με όραμα, σχέδιο, δουλειά, χρηστή διοίκηση, μετρήσιμο έργο, αποτέλεσμα.
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Γ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(ΦΩΤΟ Χρήστος Μπόνης)

Φωτογραφικό υλικό από την προεκλογική συγκέντρωση ομιλία σήμερα Κυριακή 1 Οκτώβρηστην Αθήνα του Δημάρχου Ξηρομέρου και εκ νέου υποψηφίου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................