Διακοπή νερού στον Αστακό λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

Διακοπή νερού στον Αστακό λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea- Αστακός, 16.11.2022 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αστακού, ότι λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης του Αστακού θα υπάρξει σε λίγο διακοπή νερού. Συνεργεία του Δήμου Ξηρομέρου από αύριο νωρίς το πρωί θα εργαστούν για την αποκατάσταση της βλάβης. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Αντίσταση Πολιτών δυτικής Ελλάδας: Το Πολυτεχνείο πυξίδα και χρέος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο Πολυτεχνείο πυξίδα και χρέοςΟι πανανθρώπινες ιδέες ριζωμένες  από χιλιετίες, που θέλουν τον άνθρωπο αλληλέγγυο κι ελεύθερο αναζητητή της πορείας του, πάντα θα δείχνουν το δρόμο. Οι ρίζες αυτών των  ιδεών έσπασαν το γύψο του φασισμού και στην Ελλάδα του 1973 και φύτρωσαν κι άνθισαν και κάρπισαν οι αγώνες της ξαστεριάς.Το φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα που απ’ τις αρχές του 1973 άρχισε να πυκνώνει και να προσανατολίζεται σε στόχους πολιτικούς  και που κορυφώθηκε με τη μεγαλειώδη εξέγερση το Νοέμβρη και σήμανε την απαρχή της κατάρρευσης της χούντας, είναι γέννημα των μεγάλων πανανθρώπινων ιδεών που, από πάντα και στο διηνεκές, θεωρούν αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στη γέφυρα Κατοχής και στο αντιπλημμυρικό έργο Λεσινίου

Έργα που εκτελούνται στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη και υπηρεσιακά στελέχη.
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση Πάνου Τρυφιάτη, μέλους Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Πέρασαν σαράντα εννιά χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Λαός και φοιτητές με αγωνιστικό πάθος και δίψα για  την Δημοκρατία, απάλλαξαν την Πατρίδα μας από την χουντική κυβέρνηση των επίορκων στρατιωτικών. Το διαχρονικό μήνυμα του Πολυτεχνείου, αποτελεί σύμβολο και έμπνευση για την Νέα Γενιά, για την υπεράσπιση των κοινωνικών και δημοκρατικών κατακτήσεων.Το «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» είναι επίκαιρο γιατί η ακρίβεια που οδηγεί στη φτώχεια, η απαξίωση των δημοσίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, η εμπορευματοποίηση της παιδείας, οι υποκλοπές που στερούν βασικά δικαιώματα και ελευθερίες,  είναι φαινόμενα που κυριαρχούν στην πραγματική ζωή των συμπολιτών μας, καθιστώντας τοξικό το πολιτικό και κοινωνικό τοπίο των ημερών μας.Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την συρρίκνωση και προσβολή των δικαιωμάτων μας.Με αγώνες προστατεύουμε τη Δημοκρατία.Το Πολυτεχνείο ζει!
διαβαστε περισσοτερα

ΚΝΕ_Εκδήλωση για τα 49 χρόνια από τον ξεσηκωµό του Πολυτεχνείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ49 χρόνια μετά, τα συνθήματα του ξεσηκωµού του Πολυτεχνείου και της αντιδικτατορικής πάλης του λαού παραµένουν επίκαιρα και δείχνουν τον δρόµο για ακόµα πιο αποφασιστικούς, μαζικούς και ανυποχώρητους αγώνες για αξιοπρεπή ζωή µε σύγχρονα δικαιώµατα.49 χρόνια μετά οι Οργανώσεις Βάσεις Αγρινίου της ΚΝΕ και οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσεις Αγρινίου του ΚΚΕ, διοργανώνουν εκδήλωση το Σάββατο 19 Νοέμβρη, στις 18:00, στο αμφιθέατρο των Πανεπιστημιακών Τμημάτων Αγρινίου.Θα μιλήσει ο Ανδρεάς Ζάγκας, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει δρώμενο βασισμένο σε αληθινές μαρτυρίες.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................