Της Ξενιτιάς ο Πόνος - Δύο Κόσμοι, Μία Καρδιά (βίντεο)

Στο ορεινό χωριό Άγιος Χαράλαμπος Ευρυτανίας, συναντήσαμε μια ξεχωριστή προσωπικότητα, την 88χρονη κυρία Ασπασία. Η ζωή της αντανακλά έναν κόσμο που έχει αλλάξει ριζικά από τα παλιά δύσκολα χρόνια που ζούσε.
διαβαστε περισσοτερα
Διαδικτυακή Εκδήλωση - Οι επιδημίες του Χειμώνα: Οι πολίτες ρωτούν οι ειδικοί ιατροί απαντούν.

Διαδικτυακή Εκδήλωση - Οι επιδημίες του Χειμώνα: Οι πολίτες ρωτούν οι ειδικοί ιατροί απαντούν.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 3.11.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι μέλος του Δικτύου Υγιών Πόλεων και στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του δικτύου. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., έχει ως αποκλειστικό του σκοπό την Πρόληψη των Νοσημάτων, την Προαγωγή της Υγείας, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας. Δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της Υγειονομικής Ενημέρωσης, της Προστασίας του Περιβάλλοντος και της Προληπτικής Ιατρικής. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων συνδράμει τις Δημοτικές Αρχές στις προτεραιότητες και στην υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων που επιδιώκουν τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού τους. Επισυνάπτουμε παρακάτω την πρόσκληση. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Αγαπητοί μας αιμοδότες, 
ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το Π.Ν. Ρίου θα πραγματοποιήσει την τακτική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ 6  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, από τις 4:30 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ).
διαβαστε περισσοτερα

Διαδρομές Γράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης, ο Ακαρνάνας

ΔιαδρομέςΓράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης, ο Ακαρνάνας Διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά site της περιοχής μας βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο Mytika press με τίτλο «Αδήριτη ανάγκη να συνεχιστεί ο δρόμος Κουβαρά-Μπαμπίνη-Μύτικας». Η υπενθύμιση γίνεται προς τον περιφερειάρχη, ο οποίος και την προηγούμενη τετραετία ήταν στην ίδια θέση. Μου θύμισε ένα δικό μου άρθρο για το ίδιο θέμα πριν έξι χρόνια περίπου.
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Δημητρογιάννη στα έργα βελτίωσης του ΧΥΤΑ Παλαίρου

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη  Λάμπρου Δημητρογιάννη στα έργα βελτίωσης του ΧΥΤΑ Παλαίρου Τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Παλαίρου επισκέφθηκε προ ημερών ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Λάμπρος Δημητρογιάννης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων βελτίωσης, που πρόσφατα αδειοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank