Επίσκεψη Π. Σακελλαρόπουλου στην Αιτωλοακαρνανία

Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης, Πάνος Σακελλαρόπουλος, όπου είχε σύσκεψη με την Αντιπεφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Αθανάσιο Μαυρομμάτηκαι τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, Λάμπρο Δημητρογιάννη.
διαβαστε περισσοτερα

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Αγρότισσας (εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Οκτωβρίου), ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:

Θ. Βασιλόπουλος: Η προσφορά  της γυναίκας αγρότισσας είναι ανεκτίμητη! Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Αγρότισσας (εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Οκτωβρίου), ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα: 
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση την δεκάτη ογδόη (18η) του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2019, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 17.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Β.Αλεξανδρή με τίτλο: ''Η ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ''Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΠΑΝ.ΣΥ) ΚΑΙ Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΙ.Π.ΟΕ)
Σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Β.Αλεξανδρή με τίτλο: ''Η ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ''
Έκδοση των Συλλόγων ''Γαβαλιωτών Αθήνας και Π.Ε.Σ.Α.Γ''
Την Τετάρτη  16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης στη Στοά του Βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου (Αρσάκειο Μέγαρο) Αθήνα.

Εισηγητές :

κ.Μιλτιάδης Ζαμπάρας: Διδάκτωρ Πολυτεχνικής Σχολής  Πανεπιστημίου Πατρών -Υποδιοικητής Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ,Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.
κ.Διονύσιος Μπερερής:Πρ.Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε-Συγγραφέας
κ.Χαράλαμπος Χαραλαμπόπουλος : Επίτημος Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ν και της Ε.ΝΑ.Μ-Συγγραφέας 
κ.Ευάνθης Χατζηβασιλείου: Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών .
και ο κ Δημήτρης Αλεξανδρής Αντιπρόεδρος ΠΑΝ.ΣΥ -Συγγραφέας του βιβλίου.
Την συζήτηση θα συντο…
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝ.ΣΥ.

Σε μια πανηγυρική εκδήλωση των Αιτωλοακαρνανικών συλλόγων ,των ετεροδημοτών Αττικής παρουσιάστηκε η επετειακή έκδοση του βιβλίου της ΠΑΝ.ΣΥ για τα 30 χρόνια από την ίδρυση της.
(ΠΑΝ.ΣΥ) 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
(1989-2019) Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία με την συνεργασία των πέντε ομοσπονδιών ,Ο.ΣΥ.ΒΑ, Ο.ΣΥ.Ν, Ο.Π.ΣΥ.Ξ, Ο.ΣΥ.Ε.Μ, Ο.ΣΥ.Τ και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 ώρα 19.00 στη αίθουσα λόγου και τέχνης, της Στοάς του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου ,Αθήνα.
Για το βιβλίο και την ΠΑΝ.ΣΥ μίλησαν:
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ 18.10.2019

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................