Ευχές για καλές γιορτές από το Μεζεδοπωλείο -Ψησταριά «Το Ξηρόμερο» στο Ίλιον

Ανεβαίνοντας προς το Ίλιον μόλις περάσεις την κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου και συνεχίσεις λίγο ψηλότερα δύσκολα θα πάει το μυαλό του καθενός για το τι κρύβεται στην οδό Πριάμου 232. Είναι το Μεζεδοπωλείο -Ψησταριά «Το Ξηρόμερο»που δημιούργησε ο σεφ Σπύρος Σ.Μπενέκος και η  σύζυγός του Χρυσάνθη Μαρκατσέλα, σ' ένα παραδοσιακά διαμορφωμένο περιβάλλον, με συνδυασμό πέτρας και ξύλου, όπου μπορείτε να απολαύσετεεκπληκτικές γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.
διαβαστε περισσοτερα

Σάρωσε τα μετάλλια ο Αλκίμαχος Α.Σ. Περιστερίου στο / στο Κύπελλο Αττικής, Ευβοίας και Αιγαίου

Σάρωσε τα μετάλλια  ο Αλκίμαχος Α.Σ. Περιστερίου  στο / στο Κύπελλο Αττικής, Ευβοίας και Αιγαίου. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου  Αλκίμαχος Α.Σ. Περιστερίου   που συμμετείχαν στο Κύπελλο Αττικής, Ευβοίας και Αιγαίου. Ακόμη 20 μετάλλια προστέθηκαν στο δυναμικό τους στις πρώτες θέσεις & Ξηρομερίτες αθλητές . Συγχαρητήρια στους αθλητές ,προπονητές και στους γονείς των παιδιών. 
διαβαστε περισσοτερα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ/Σ του Συλλόγου Μαχαιριωτών .Πρόεδρος ο Τσίντζος Γρηγόριος

Δελτίο Τύπου

Στην Αθήνα την 16ηΔεκεμβρίου 2018, εκλήθησαν και πήραν μέρος στη Συνεδρίαση του Συλλόγου Μαχαιριωτών τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ., τα οποία προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες της 8ηςΔεκεμβρίου 2018. Κατόπιν ψηφοφορίας το Δ.Σ. Συγκροτήθηκε σε σώμα σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου ως κατωτέρω:
διαβαστε περισσοτερα

Οίνου και Τόπου Γεύσεις στο Αγρίνιο

Η Τριχωνίδα ΑΕ και ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου προσκαλούν στην εκδήλωση ''Οίνου και Τόπου Γεύσεις''στις 19 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 20:00μμ στο εκθετήριο τοπικών προϊόντων, που η Τριχωνίδα ΑΕ διατηρεί στην Παλιά Δημοτική Αγορά του Αγρινίου.
Το πρόγραμμα:Εδώ

διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Tο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (32/17-12-2018) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει απότη Δευτέρα 17-12-2018 μέχρι και την Τρίτη 18-12-2018 και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει νέα πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (17-12-2018) και από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς άνεμους, πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................